Trebs Vacuüm blender 99349

  • Trebs Vacuüm blender 99349
  • Trebs Vacuüm blender 99349
  • Trebs Vacuüm blender 99349
  • MeerMeer

Prijzen

Gratis verzending · Op werkdagen voor 19:00 besteld, morgen in huis · Op voorraad

Omschrijving

Blokker zegt

Creëer met deze Trebs Vacuüm blender heerlijke sappen en smoothies met een natuurlijke kleur, smaak en prachtige structuur. Door de vacuüm functie zetten ingrediënten uit waardoor blenden gelijkmatiger verloopt; dit behoudt...

vidaXL zegt

Maak heerlijke sappen, smoothies en soepen met een natuurlijke kleur, smaak en een mooie textuur met deze vacuümblender van Trebs! Dankzij de vacuümfunctie zullen de ingrediënten bij het blenden uitzetten en zo worden ze gelijkmatiger gemixt; dit resulteert in een gladde en zachte textuur. De vacuümfunctie voorkomt oxidatie, waardoor een maximale conservering van voedingsstoffen en een langere retentie van de versheid van de ingrediënten wordt bereikt. De mixer heeft 5 functies: vacuüm, hoog of laag mixen, vacuüm en mixen, en pulse, en hij is geschikt voor alle soorten groenten, fruit, kruiden en vloeistoffen. Opmerking: de blender heeft scherpe messen; ga er voorzichtig mee om.

Alternate zegt

Creëer met deze Trebs Vacuüm blender heerlijke sappen en smoothies met een natuurlijke kleur, smaak en prachtige structuur. Door de vacuüm functie zetten ingrediënten uit waardoor blenden gelijkmatiger verloopt dit behoudt een gladde en zachte textuur. En doordat er geen vermenging met zuurstof is, wordt oxidatie voorkomen, blijven ingrediënten verser en blijven de voedingsstoffen bewaard.

MediaMarkt zegt

Type kan: Blenderkan Inhoud: 1.5 l Vermogen: 800 W Aantal vermogensstanden: 5

Productspecificaties

Merk
Trebs
Kleur
Zwart
Materiaal
Kunststof
Gewicht
5400 gram
EAN
8718836263132
ID Kopen.nl
55656
Categorie
Blenders

Bekijk deze ook eens..

Goedkoopste prijs:
  ↑