Step2 Waterfall Discovery speelwand 862100

  • Step2 Waterfall Discovery speelwand 862100
  • Step2 Waterfall Discovery speelwand 862100
  • Step2 Waterfall Discovery speelwand 862100
  • Step2 Waterfall Discovery speelwand 862100
  • Step2 Waterfall Discovery speelwand 862100
  • MeerMeer

Prijzen

Gratis verzending · De levertijd is 2 werkdag(en) · Op voorraad

Omschrijving

vidaXL zegt

Deze Step2 Waterfall Discovery Wall speelwand is ideaal voor kinderen omdat hij hun verbeelding en creativiteit stimuleert terwijl ze plezier hebben. Je kleintjes genieten van het scheppen van het water en kijken toe terwijl het door de spinners, zigzaglijnen en trechters op deze tweezijdige waterwand stroomt. Dankzij de tweezijdige wand kunnen meerdere kinderen tegelijk spelen. Schep water uit het bassin en giet het in de bovenkant om de waterdoolhofpret te beginnen! Het onderste bassin vangt het water op terwijl het door de spinners en trechters naar beneden stroomt. Kinderen kunnen hun fantasie de vrije loop laten, aangezien elk waterdoolhofdeel gemakkelijk kan worden verplaatst om een nieuw ontwerp te creëren. Minimale montage is vereist. De levering bevat ook een 13-delige accessoireset. Je kinderen beleven veel plezier aan de Step2 Waterfall Discovery Wall speelwand!

Alternate zegt

Als het buiten warm is, spelen kinderen graag met water in de buitenlucht. Met de Step 2 Waterfall Discovery Waterwand kunnen kinderen hun eigen waterval creëren. Zo kunnen ze de grote emmer gebruiken om water van de onderste bak bovenin te gooien en het water door de zelf samengestelde route te laten lopen. Bij de watertafel worden verschillende accessoires geleverd voor nog meer speelplezier.

Blokker zegt

Step2 waterval Discovery Wall blauw 85 cm

wehkamp zegt

Deze Waterfall waterwand van Step2 is een echte watermuur waar je verschillende accessoires makkelijk in neer kunt zetten of van plek wisselen. De waterwand is 80cm hoog en kan van bovenaf gevuld worden met water. GebruikDe waterwand is heel simpel in gebruik. Je kunt bovenin de wand het water laten stromen en deze door middel van de verschillende delen naar beneden laten komen. Eventueel kun je de verschillende water bakjes nog van plek veranderen. BinnengebruikAls je besluit om binnen gebruik te gaan maken van deze waterwand is het handig om een grote mat om de wand heen te leggen voor het opvangen van het water. Uiteraard heb je hier buiten geen last van.

Internet-Toys zegt

Step 2 waterval Discovery Wall Leef je uit deze supergave waterval Discovery Wall van Step2! Schep het water en geniet van hoe het water door het waterdoolhof naar beneden stroomt. De kleurrijke doolhofstukken zijn eenvoudig te verplaatsen zodat je telkens een andere baan kunt maken. De dubbelzijdige muur maakt het mogelijk dat meerdere kinderen tegelijk kunnen spelen. De Discovery Wall bevat dertien accessoires waarmee kinderen de leukste waterbanen kunnen maken. Specificaties: Kleur: blauw Geslacht: junior Leeftijd: vanaf 2 jaar Materiaal: kunststof Afmetingen: 85 x 71 x 41 cm (L x B x H) Inhoud: 1 Waterval Discovery Wall Verschillende accessoires

Productspecificaties

Merk
Step2
Kleur
Meerkleurig, Blauw
Materiaal
Kunststof
Gewicht
6400 gram
EAN
733538862191
ID Kopen.nl
78011
Categorie
Watertafels

Bekijk deze ook eens..

Goedkoopste prijs:
  ↑