Step2 Busy Ball speeltafel 840000

  • Step2 Busy Ball speeltafel 840000
  • Step2 Busy Ball speeltafel 840000
  • Step2 Busy Ball speeltafel 840000
  • MeerMeer

Prijzen

Gratis verzending · Op werkdagen voor 22:00 besteld, morgen in huis · Op voorraad

Omschrijving

vidaXL zegt

De Step2 Speeltafel 840000 is anders dan andere watertafels! Kleine gedachten en handen worden actief terwijl ze ballen in het bassin schieten of ze in de trechter gooien. Kinderen kunnen hun cognitieve vaardigheden ontwikkelen door de ballen te tellen en ze per kleur te plaatsen. Dit is de ultieme watertafel die in de achtertuin of speelkamer kan worden gebruikt. Voor binnenplezier, houd het bassin vrij van water en laat de kinderen gewoon spelen met de tafel en de ballen. Het plezier eindigt nooit met de Speelballentafel!

Alternate zegt

Met de Step 2 Busy Ball Watertafel blijven kinderen actief. Ze gebruiken hun hoofd en handen als ze de ballen in het bassin schieten of ze in de korf gooien. Door de speelballen te tellen en ze op kleur te matchen helpt de Busy Ball Watertafel om cognitieve vaardigheden te ontwikkelen. De watertafel heeft drie verschillende paden om de ballen naar beneden te laten rollen. De ballen kunnen worden afgeschoten met de twee katapulten. De tafel kan met of zonder water worden gebruikt en heeft een aftapplug om de tafel snel leeg te laten lopen. Inclusief 10 ballen en een schep.

wehkamp zegt

Deze Step2 Busy Ball watertafel is anders dan elke kinderwatertafel die je ooit hebt gezien! Kleine handjes zullen actief worden als ze ballen in het bassin mikken met de katapult of ze door de trechter gooien. Kinderen kunnen hun cognitieve vaardigheden ontwikkelen door de speelballen te tellen en ze op kleur bij elkaar te zoeken. Dit is de ultieme watertafel die in de achtertuin of de speelkamer kan worden gebruikt. Voor plezier binnenshuis, houd het bassin vrij van water en laat kinderen gewoon spelen met de speeltafel en ballen. Het plezier eindigt nooit met de Busy Ball Speeltafel.

Internet-Toys zegt

Step 2 Busy Ball watertafel Kinderen kunnen kleurrijke ballen katapulteren in het water of ze laten zakken over de ballenbaan. De kleurrijke game bevordert cognitieve vaardigheden, coördinatie en moedigt ze aan om te sorteren op kleur en de ballen te tellen. Een geweldig tijdverdrijf met een leereffect dat waterplezier twee keer zo leuk maakt. Ook binnen te gebruiken zonder water. Specificaties: Kleur: groen Geslacht: junior Leeftijd: vanaf 2 jaar Materiaal: kunststof Afmetingen: 71 x 80 x 80 cm (L x B x D) Waterinhoud: 15 liter Inhoud: 1 Busy Ball watertafel 1 Schepbak 2 Katapulten 10 Ballen 1 Draaischijf 1 Toren

Blokker zegt

Step2 Busy Ball watertafel groen 80 cm

Productspecificaties

Merk
Step2
Kleur
Meerkleurig, Groen
Materiaal
Kunststof
Gewicht
4600 gram
EAN
733538840090
ID Kopen.nl
754663
Categorie
Watertafels

Bekijk deze ook eens..

Goedkoopste prijs:
  ↑