Steinel Binnenlamp Rs 16 Led Glas 035105

  • Steinel Binnenlamp Rs 16 Led Glas 035105
  • Steinel Binnenlamp Rs 16 Led Glas 035105
  • Steinel Binnenlamp Rs 16 Led Glas 035105
  • MeerMeer

Prijzen

Gratis verzending · PostNL Standaard verzending · Voorraad: zie shop
Gratis verzending · Op werkdagen voor 20:00 besteld, morgen in huis · Op voorraad

Omschrijving

Blokker zegt

Steinel Binnenlamp RS 16 LED glas 035105

ToolMax zegt

Steinel Sensorbinnenlamp RS 16 LED van Steinel met glazen kap i.p.v. kunststof. * Een technologische sprong voorwaarts voor een van onze populairste en voordeligste sensorbinnenlampen. * Nieuwste led-techniek, HF-sensor en koppelmogelijkheden catapulteren de RS 16 LED naar een nieuwe dimensie. * Met een lichtrendement van 840 lm en een verbruik van maar 9 W bedraagt de stroombesparing van deze lamp maar liefst 90 %. * Het eenvoudige design is met name geschikt voor hal, gang of trappenhuis. De glazen kap verspreidt het licht op sfeervolle wijze. Eigenschappen * Één van de populairste en energiezuinigste sensor binnenlampen wereldwijd * Ideaal voor hal, gang, trappenhuis en badkamer * Maximale reikwijdte van 8 meter, traploos instelbaar * Drie jaar garantie * inclusief soft-lightstartfunctie * 940 lm bij een verbruik van maar 9 W * Tijd- en inschakelniveau instelbaar * Eenvoudige verbinding van meerdere lampen per kabel * Glazen kap * Energiebesparing van 90

vidaXL zegt

De sensor-aangesloten Steinel LED-binnenverlichting RS 16 LED heeft een glazen kap die voor een atmosferische lichtverspreiding zorgt. Deze strakke binnenlamp is bijzonder geschikt voor in de overloop, gang en het trappenhuis. De lamp beschikt over een moderne LED-technologie met een lichtvermogen van 940 lumen en een stroomverbruik van 9,5 watt. Deze armatuur gebruikt tot 90% minder elektriciteit. De hoge frequente sensor heeft een betrouwbaar detectieniveau met een dekkingshoek van 360° en een opening van 160°.

Lampen24.nl zegt

Veelzijdige LED-sensor plafondlamp RS 16 S van glas Tijdloosheid, moderniteit en energie-efficiëntie zijn drie van de vele kenmerken die de LED-plafondlamp RS 16 S onderscheiden. Hij heeft een ronde lampenkap van gesatineerd glas, die niet alleen verantwoordelijk is voor een bijzonder gelijkmatige lichtverdeling, maar ook voor een niet-verblindende verspreiding van het universele witte LED-licht. Bovendien is de armatuur uitgerust met een hoogfrequente sensor in de kap die het licht automatisch aan- en uitschakelt wanneer een persoon zich in het sensorbereik bevindt. Deze kenmerken maken de armatuur bijzonder geschikt voor gebruik in gangen en dergelijke. De sensor heeft een bereik van Ø 3-8 meter en een detectiehoek van 360° met een openingshoek van 160°. De lichttijd kan worden ingesteld in het bereik van 5 seconden tot 15 minuten, de schemersensor tussen 2-2000 lux.

Productspecificaties

Merk
Steinel
Kleur
Wit, Transparant, Transparent
Materiaal
Glas
EAN
4007841035105
ID Kopen.nl
982504
Categorie
Plafondlampen

Bekijk deze ook eens..

Goedkoopste prijs:
  ↑