Princess waterkoker Black Steel 236032

Princess waterkoker Black Steel 236032
9 uit 2 klantreviews

Prijzen

+ 7,99 verzendkosten = 56,98 · Leverbaar in 1 - 2 werkdagen · Voorraad: zie shop
+ 5,90 verzendkosten = 61,21 · 1-3 werkdagen · Op voorraad

Omschrijving

BCC zegt

Princess bestaat 25 jaar en dat vieren we met een speciale Black Steel Collectie. Deze stijlvolle Princess 236032 Waterkoker, uitgevoerd in matzwart, heeft een extra grote inhoud van 1.7 liter. Zo zet je een volle pot thee of kook je genoeg water om pasta in te koken. Het snoerloze ontwerp en de drievoudige beveiliging maken de Princess Waterkoker zeer gebruiksvriendelijk. Snel op temperatuur Ondanks de ruime inhoud van 1.7 liter, hoef je toch nooit lang te wachten totdat het water aan de kook is gebracht. Het verborgen verwarmingselement heeft een hoog vermogen van 2200 Watt en warmt het water zeer snel op. De basis van de waterkoker is uitgevoerd in matzwart roestvrijstaal en heeft een hoogwaardige Strix controller. Hierdoor is de waterkoker 360 graden draaibaar en op alle mogelijke manier terug te plaatsen op de basis. Extra veilig met drievoudige beveiliging Via de makkelijk af te lezen niveauaanduiding zie je direct hoeveel water er in de Princess Waterkoker zit. Zo bespaar je veel energie als je niet steeds een volle waterkoker verwarmt. Ook zie je het direct als je de waterkoker tot het maximum hebt gevuld. Zodra het water kookt, slaat de waterkoker af en dankzij de droogkookbeveiliging werkt hij niet als het waterreservoir leeg is. Black Steel Collectie Speciaal voor haar 25-jarige bestaan brengt Princess de laatste trend in keukendesign naar jouw keuken. De Black Steel Collectie bestaat uit producten met een moderne, matzwarte uitstraling die perfect in een modern interieur passen. Van een broodrooster tot een koffiezetapparaat, jij bereidt je ontbijt of lunch voortaan helemaal in stijl.

Expert zegt

Princess bestaat 25 jaar en dat vieren we met een speciale Black Steel Collectie. Deze stijlvolle Princess 236032 Waterkoker, uitgevoerd in matzwart, heeft een extra grote inhoud van 1.7 liter. Zo zet je een volle pot thee of kook je genoeg water om pasta in te koken. Het snoerloze ontwerp en de drievoudige beveiliging maken de Princess Waterkoker zeer gebruiksvriendelijk. Snel op temperatuur Ondanks de ruime inhoud van 1.7 liter, hoef je toch nooit lang te wachten totdat het water aan de kook is gebracht. Het verborgen verwarmingselement heeft een hoog vermogen van 2200 Watt en warmt het water zeer snel op. De basis van de waterkoker is uitgevoerd in matzwart roestvrijstaal en heeft een hoogwaardige Strix controller. Hierdoor is de waterkoker 360 graden draaibaar en op alle mogelijke manier terug te plaatsen op de basis. Extra veilig met drievoudige beveiliging Via de makkelijk af te lezen niveauaanduiding zie je direct hoeveel water er in de Princess Waterkoker zit. Zo bespaar je

Blokker zegt

Deze stijlvolle Princess waterkoker Black Steel, uitgevoerd in matzwart, heeft een extra grote inhoud van 1,7 liter.

vidaXL zegt

De elegante waterkoker Black Steel van Princess maakt het mogelijk om in korte tijd water te koken! Het is eenvoudig om de ketel terug op de basis te plaatsen dankzij de 360 graden basis. Dankzij de droogkookbeveiliging wordt de waterkoker automatisch uitgeschakeld zodra het water kookt en werkt hij niet als het waterreservoir leeg is. Bovendien heeft de ketel een inhoud van 1,7 L, wat perfect is voor theeliefhebbers en grote gezinnen!

MediaMarkt zegt

Dit krijg je erbij: Handleiding 3

wehkamp zegt

Je kunt met deze Princess Black Steel waterkoker precies de hoeveel water koken die nodig hebt dankzij de afleesbare waterniveau-indicator. Hierdoor bespaar je energie en en dat is goed voor het milieu. Deze Princess 236032 waterkoker is uitgevoerd in matzwart roestvrijstaal en heeft een inhoud van 1.7 liter. Verder is deze waterkoker voorzien met een droogkookbeveiliging en een automatische afslag zodra het water kookt. De waterkoker is op de basis 360 graden draaibaar en je kunt ‘m op allerlei manieren terugzetten op de basis.

Drogisterij.net zegt

Princess Waterkoker Black Steel 236032

Productspecificaties

Kleur
Zwart, Roestvrijstaal
Materiaal
Roestvrij staal
EAN
8713016083050
ID Kopen.nl
8519
Categorie
Waterkokers

Bekijk deze ook eens..

Goedkoopste prijs:
  ↑