Princess hakmolen Power Chopper 221051

  • Princess hakmolen Power Chopper 221051
  • Princess hakmolen Power Chopper 221051
  • MeerMeer
8,4 uit 5 klantreviews

Prijzen

Gratis verzending · Op werkdagen voor 15:00 besteld, morgen in huis · Op voorraad
+ 7,99 verzendkosten = 51,98 · Leverbaar in 1 - 2 werkdagen · Voorraad: zie shop

Omschrijving

BCC zegt

Stijlvolle hakmolen met een inhoud van 1 liter. Dankzij de 2 RVS messen en de gemakkelijke bediening kan deze hakmolen eenvoudig groenten, fruit, uien en andere ingrediënten snijden. Omdat de Princess hakmolen eenvoudig uit elkaar te halen is, is hij erg makkelijk schoon te maken. De onderdelen kunnen in de vaatwasmachine. Zo heb je er na het hakken geen omkijken meer naar en kun je verder met de rest van je gerecht.

Blokker zegt

Princess Hakmolen Power 300 W 1 L

vidaXL zegt

De stijlvolle hakker Power van Princess maakt het mogelijk om ingrediënten in een handomdraai te hakken! Het is niet alleen perfect voor vlees, maar ook voor verschillende groenten, kruiden, noten, fruit en meer. Dankzij de 2 sterke messen kun je ingrediënten grof of fijn hakken. Druk op de knop om de messen te activeren, houd de knop iets langer ingedrukt om een puree of pasta te maken. Bovendien staat de hakmolen dankzij de anti-slipvoeten stabiel tijdens het hakken!

wehkamp zegt

Stijvolle Princess hakmolen Power Chopper 221051 met een inhoud van 1 L. Dankzij de 2 RVS messen en de gemakkelijke bediening kan deze hakmolen eenvoudig groenten, fruit, uien en andere ingrediënten snijden. Eenvoudig te demonteren en alle onderdelen zijn vaatwasmachinebestendigHoogte:18,5 cmLengte: 21 cmBreedte: 16 cmGewicht: 2,3 kgSnoerlengte: 0,75 m.

Alternate zegt

Met zijn 300 watt en twee roestvrijstalen messen is de stijlvolle 221051 Power Chopper van Princess een echte must in je keuken. Deze hakmolen is gemakkelijk te bedienen en is zeer geschikt om verschillende groenten, noten, fruit en nog veel meer ingrediënten te hakken. Zo verlies je nooit meer tijd met het snijden van groenten en maak je in een paar minuten heerlijke guacamole of pesto. Dankzij de glazen schaal met een inhoud van 1 liter kan je grote porties tegelijk maken. De Power Chopper is eenvoudig te demonteren en omdat alle onderdelen gemaakt zijn van roestvrij staal en glas kunnen ze zo in de vaatwasser.

Expert zegt

De Princess 221051 is een blender met een vermogen van 300 watt. De 2 roestvrijstalen messen zijn krachtig en stellen je in staat de ingrediënten zowel grof als fijn te hakken. De voordelen van de Princess 221051: * Hak ingrediënten zowel fijn als grof met de 2 roestvrijstalen messen * Maak grote porties in de 1 liter kom * Antislipvoetjes * Alle onderdelen zijn vaatwasmachinebestendig Grof, fijn of puree: de Princess 221051 kan het De Princess 221051 is een aanwinst voor elke keuken. De 2 roestvrijstalen messen activeer je met een druk op de knop, en hakken ingrediënten zowel grof als fijn. Ideaal om bijvoorbeeld zelf pesto of guacemole te maken. Wil je zelf puree maken? Houd dan de knop iets langer ingedrukt, en de Princess 221051 doet de rest. Grootse porties, klein in onderhoud Wat je ook maakt, met de Princess 221051 maak je grote porties. In de glazen kom van 1 liter maak je grote hoeveelheden sauzen, en de hakmolen maakt het mogelijk om spreads of guacemole te maken. De antislipvoetjes zorgen ervoor dat de hakmolen op zijn plek blijft staan, en wanneer je klaar bent is de blender schoon zonder dat dit veel inspanning kost; alle onderdelen zijn vaatwasmachinebestendig.

Coolblue zegt

Met de Princess 221051 Power Chopper bespaar je tijd op het snijden van kruiden en groenten. Dankzij de 2 krachtige messen hak je in een korte tijd groenten, fruit, kruiden of noten fijn. Zo maak je met één druk op de knop gemakkelijk guacamole of een tapenade. De ruime mengkom heeft een inhoud van één liter. Hierdoor maak je meerdere porties tegelijk. Tijdens het hakken hoef je niet bang te zijn dat de hakmolen wegglijdt. Dankzij de antislipvoetjes staat de hakmolen stevig op je aanrecht. Na gebruik maak je de hakmolen eenvoudig schoon. De losse onderdelen reinig je namelijk gewoon in de vaatwasser.

Drogisterij.net zegt

Stijlvolle hakmolen met een inhoud van 1 liter. Dankzij de 2 RVS messen en de gemakkelijke bediening kan deze hakmolen eenvoudig groenten fruit uien en andere ingredinten snijden. Omdat de Princess hakmolen eenvoudig uit elkaar te halen is is hij erg makkelijk schoon te maken. De onderdelen kunnen in de vaatwasmachine. Zo heb je er na het hakken geen omkijken meer naar en kun je verder met de rest van je gerecht.

Productspecificaties

Kleur
Zwart, Zilver, Roestvrijstaal
Materiaal
Roestvrij staal
Gewicht
2038 gram
EAN
8713016083630
ID Kopen.nl
8477
Categorie
Hakmolens

Bekijk deze ook eens..

Goedkoopste prijs:
  ↑