Princess citruspers Easy Juicer 201850

  • Princess citruspers Easy Juicer 201850
  • Princess citruspers Easy Juicer 201850
  • Princess citruspers Easy Juicer 201850
  • MeerMeer
10 uit 1 klantreview

Prijzen

Gratis verzending · Vandaag besteld, maandag in huis! · Voorraad: zie shop
Gratis verzending · Op werkdagen voor 15:00 besteld, morgen in huis · Op voorraad
Gratis verzending · Leverbaar in 1 - 2 werkdagen · Voorraad: zie shop

Omschrijving

BCC zegt

Geniet elke ochtend van versgeperst sinaasappelsap dankzij de Princess 201850 Easy Juicer. Deze hoge kwaliteit citruspers heeft een sterke 160 Watt motor voor een hoge sapopbrengst. De optimaal gevormde perskegel en de handige deksel waar je de citrusvruchten mee kan aanduwen, zorgen er samen voor dat al het sap wordt uitgeperst. De ideale citruspers als je je partner graag verwent met een gezond glas versgeperst sap. Optimaal gevormde perskegel De perskegel van de Princess Easy Juicer is geschikt voor zowel grote als kleine citrusvruchten. Je hoeft dus nooit meer de perskegel te verwisselen als je graag citroen- en limoensap combineert. De kegel wisselt rechts- en linksom roteren af zodat je tot de laatste druppel sap uitperst. Zeer krachtige motor De krachtige 160 Watt motor zorgt ervoor dat je gemakkelijk lekker vers sap kan persen. Zodra je een halve citrusvrucht op de perskegel drukt schakelt de motor automatisch in dus je kan direct staren met persen. Gebruik de extra sterke transparante deksel om de halve citrusvruchten op de perskegel te drukken zodat je handen schoon blijven en die tevens dienst doet als een stofdeksel. Makkelijk schoon te maken Alle losse onderdelen van de Princess Easy Juicer zijn vaatwasserbestendig dus na het persen is het schoonmaken van de citruspers snel gedaan. De druppelstop zorgt ervoor dat je zonder knoeien van glas kan wisselen tijdens het persen en dat er na het persen geen plakkerige resten op je aanrecht achterblijven.

Expert zegt

Geniet elke ochtend van versgeperst sap met de Princess 201850 Easy Juicer. De citruspers heeft een vermogen van 160 Watt en geeft daardoor een hoge sapopbrengst. De easy juicer is voorzien van een optimaal gevormde perskegel waardoor alle soorten citrusvruchten passen op dezelfde kegel. Door gebruik te maken van de extra sterke transparante deksel kunt u de citrusvrucht extra aandrukken. Naast de hogere sapopbrengst zorgt dit ook voor schone handen. Alle losse onderdelen zijn vaatwasmachinebestendig waardoor het reinigen snel klaar is.

Blokker zegt

Princess Citruspers Easy 160 W zilverkleurig en zwart

vidaXL zegt

Verwen jezelf door je dag te beginnen met een glas versgeperst sinaasappelsap met de Easy pers van Princess! Zodra je een halve citrusvrucht op de kegel drukt, begint de motor automatisch te draaien, zodat je meteen kunt beginnen met persen. De innovatief gevormde kegel en het handige drukdeksel zorgen ervoor dat alle sappen uit het fruit worden geperst. De fruitpers is geschikt voor kleine en grote citrusvruchten. Je hoeft dus nooit van kegel te wisselen als je graag sinaasappel- en limoensap combineert. De kegel wisselt tussen linkse en rechtse rotaties voor een optimale sapopbrengst. De sapcentrifuge heeft een druppelstop zodat je de sapstroom kunt stoppen om van glas te wisselen zodat je je geen zorgen hoeft te maken over plakkerige resten op je aanrecht. Alle afneembare onderdelen van deze fruitpers zijn vaatwasmachinebestendig, dus na het ontbijt schoonmaken is heel eenvoudig.

Alternate zegt

Geniet elke morgen van een glas lekker versgeperst sinaasappelsap met de Princess 201850 Easy Juicer. De citruspers heeft een krachtige 160 watt motor voor een hoge sapopbrengst. Zodra je een halve citrusvrucht op de optimaal gevormde perskegel drukt, schakelt de motor automatisch in. De perskegel is geschikt voor zowel grote als kleine citrusvruchten en wisselt rechts- en linksom roteren af, zodat je tot de laatste druppel sap uitperst. Het extra sterke transparante deksel kun je gebruiken om de halve citrusvruchten op de perskegel te drukken, zodat je handen schoon blijven. Alle losse onderdelen van de Easy Juicer zijn vaatwasserbestendig, dus na het persen is het schoonmaken van de citruspers gauw klaar. De druppelstop zorgt ervoor dat je tijdens het persen zonder knoeien van glas kan wisselen en dat er na het persen geen plakkerige resten op je aanrecht achterblijven.

wehkamp zegt

De Princess 201850 Easy Juicer is een citruspers met een krachtige, geluidsarme motor met een vermogen van 160 Watt. Zodra je een halve citrusvrucht op de perskegel drukt schakelt de motor automatisch in dus je kan direct staren met persen. Gebruik de extra sterke transparante deksel om de halve citrusvruchten op de perskegel te drukken zodat je handen schoon blijven en die tevens dienst doet als een stofdeksel. De optimale gevormde perskegel en het handige deksel waar je de citrusvruchten mee kan aanduwen, zorgen er samen voor dat al het sap wordt uitgeperst. De losse onderdelen zijn vaatwasserbestendig.Pers alle soorten citrusvruchtenDe perskegel van de Princess Easy Juicer is geschikt voor zowel grote als kleine citrusvruchten. Je hoeft dus nooit meer de perskegel te verwisselen als je graag citroen- en limoensap combineert. De kegel wisselt rechts- en linksom roteren af zodat je tot de laatste druppel sap uitperst. Zeer stille en sterke motorDe krachtige 160 Watt motor zorgt ervoor dat ook wat harde citrusvruchten tot op de laatste druppel uitgeperst worden. Daarnaast is de motor geluidsarm.Makkelijk schoon te makenAlle losse onderdelen van de Princess Easy Juicer zijn vaatwasserbestendig dus na het persen is het schoonmaken van de citruspers snel gedaan. De druppelstop zorgt ervoor dat je zonder knoeien van glas kan wisselen tijdens het persen en dat er na het persen geen plakkerige resten op je aanrecht achterblijven.Specificaties- Vermogen: 160 Watt- RVS behuizing- Anti-drup systeem- Pulpfilter- Antislip voetjes- Perskegel- Geludsarm- Geheel demontabel- Vaatwasserbestendige onderdelen- Kleur: zwart/grijsAfmetingen en gewicht- Afmetingen (hxbxd) 26x19x25 cm- Gewicht: 2,27 kg

Productspecificaties

Kleur
Zwart, Zilver, Staal, RVS, Roestvrijstaal
Materiaal
Roestvrij staal
Gewicht
2409 gram
EAN
8713016067951
ID Kopen.nl
9154
Categorie
Citruspersen

Bekijk deze ook eens..

Goedkoopste prijs:
  ↑