PLAYMOBIL Princess Prinsessenkasteel Mini (70448)

  • PLAYMOBIL Princess Prinsessenkasteel Mini (70448)
  • PLAYMOBIL Princess Prinsessenkasteel Mini (70448)
  • MeerMeer
10 uit 1 klantreview

Prijzen

Gratis verzending · direct leverbaar · Voorraad: zie shop

Omschrijving

Alternate zegt

Prinses Betty is een vrijgevige prinses. Ze is zelfverzekerd en vrolijk, maar soms nogal in de war. In de Prinsessen-academie leert Betty samen met haar vrienden wat het betekent om een echte prinses te zijn. Het Grote Prinsessenkasteel met zijn vele ruime kamers, torens en trappen is hiervoor de ideale plek. Betty danst in de romantische troonzaal en het koken en bakken gebeurt in de keuken. In de kleedkamer kan je naar hartelust jurken en accessoires passen. De prinses brengt het einde van de dag graag door in de torenkamer, of op het balkon, vanwaar ze geniet van het uitzicht op de kasteeltuin. Dit prinsessenkasteel is een echte droom!

Internet-Toys zegt

PLAYMOBIL Princess - Prinsessenkasteel Mini

wehkamp zegt

Prinses Betty is een echte vrije geest. Ze is zelfverzekerd en vrolijk, maar helaas soms nogal warrig. In de Prinsessen-academie leert Betty samen met haar vrienden wat het betekent om een echte prinses te zijn. Haar huis is het romantische prinsessenkasteel. Hier voelt de levendige prinses zich helemaal thuis. Wanneer de gasten op bezoek komen, nemen ze de lift naar de bovenverdieping en worden ze verwelkomd in de troonzaal. In de kleine balzaal op de begane grond zitten moeder en dochter graag bij elkaar om iets te drinken en te kletsen. De slimme prinses brengt graag het einde van de dag door in de torenkamer, waar ze kan ontspannen met de voetenbank. Dit prinsessenkasteel is een echte droom! De set bevat twee PLAYMOBIL-figuren Prinses Betty en haar moeder, een prinsessenkasteel met drie kamers, een troonzaal met troon, een kleine banketzaal met tafel en stoelen, glazen en karaf, en een torenzaal met voetenbank. De bovenverdieping is bereikbaar met de lift. Een elegante trap leidt naar de torenkamer.

Blokker zegt

PLAYMOBIL 70448 Prinsessenkasteel Prinsessen uit de hele wereld komen samen. In het grote prinsessenkasteel leren ze alles over het prinsessenleven.

La Redoute zegt

Playmobil : prinses Referentie: 70448Prinses Betty is een echte vrije geest, ee is zelfverzekerd en vrolijk, maar helaas soms nogal warrig. In de Prinsessen-academie leert Betty samen met haar vrienden wat het betekent om een echte prinses te zijn. Ze woont in het romantische prinsessenkasteel. Deze rusteloze prinses voelt zich hier perfect thuis. Wanneer gasten op bezoek komen, gaan ze comfortabel met de lift naar de bovenverdieping en worden ze ontvangen in de troonzaal. In de kleine balzaal op de benedenverdieping zitten moeder en dochter graag samen, genieten van versnaperingen en praten. Deze intelligente prinses brengt het einde van de dag graag door in de torenkamer waar ze comfortabel op de bank zit. Dit prinsessenkasteel is een echte droom ! De PlaySet bevat twee PLAYMOBIL-figuren, prinses Betty en haar moeder, een prinsessenpaleis met drie kamers, een troonzaal met een troon, een kleine balzaal met een tafel, stoelen, glazen en een karaf, evenals een kamer in de toren met een bank. De bovenverdieping is bereikbaar met de lift. Een elegante trap naar buiten leidt naar de torenkamer.Afmetingen: 52 x 27 x 60 cm (LxDxH)Leeftijd : vanaf 4 jaarOPGELET ! Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar: Verstikkingsgevaar door de kleine deeltjes!

Productspecificaties

Doelgroep
Meisjes
Kleur
Meerkleurig
Maat
één maat
Materiaal
Kunststof
Gewicht
2598 gram
EAN
4008789704481
ID Kopen.nl
1035723
Categorie
Speelsets

Bekijk deze ook eens..

Goedkoopste prijs:
  ↑