PLAYMOBIL Princess Kleedkamer (70454)

PLAYMOBIL Princess Kleedkamer (70454)

Prijzen

+ 3,95 verzendkosten = 26,94 · Levertijd: 2 - 4 werkdagen · Op voorraad

Omschrijving

Internet-Toys zegt

PLAYMOBIL Princess - Kleedkamer

Alternate zegt

Een deel van beleefde etiquette is natuurlijk om je passend te kleden voor elke gelegenheid. Daarom brengen prinsessen veel tijd door in de PLAYMOBIL Kleedkamer. Ze kiezen jurken en accessoires en bespreken ze kapsels en make-up. De sportieve prinses Sally houdt van comfortabel, maar ook elegant. Omdat ze graag in het middelpunt van de belangstelling staat, wil ze graag jurken die glinsteren en glimmen. Ze past momenteel een wit-blauwe jurk met zilveren versierinkjes. Dat zou precies het juiste zijn voor de bal. Nu ontbreken alleen nog de bijpassende accessoires, maar de stijlvolle Sally zal zeker iets moois vinden. De speelset bevat een PLAYMOBIL figuur, Prinses Sally uit Australië, een schelpenbad, een scherm, een kledingstang met kleerhangers en kleding, een schminkruimte met spiegel en bankje en vele andere stylingtoebehoren.

wehkamp zegt

Een deel van koninklijke etiquette is natuurlijk om zich passend te kleden voor elke gelegenheid. Daarom brengen de prinsessen veel tijd door in de kleedkamer. Ze kiezen jurken en accessoires en bespreken kapsels en make-up. De sportieve prinses Sally houdt van comfortabel, maar ook elegant. Omdat ze graag in het middelpunt van de belangstelling staat wil ze graag jurken die glinsteren en glimmen. Ze past momenteel een wit-blauwe jurk met zilveren versierinkjes. Dat is precies het juiste voor het bal. Nu ontbreken alleen nog de bijpassende accessoires, maar de stijlvolle Sally zal zeker iets moois vinden. De set bestaat uit een PLAYMOBIL-figuur, Prinses Sally uit Australië, een schelpenbad, een kamerscherm, een kledingstang met kleerhangers en kleding, een schminkruimte met spiegel en bank en vele andere stylingtoebehoren.

Blokker zegt

Een deel van koninklijke etiquette is natuurlijk om zich passend te kleden voor elke gelegenheid. Daarom brengen de prinsessen veel tijd door in de kleedkamer. Ze kiezen jurken en accessoires en bespreken kapsels en make-up. De sportieve pr

La Redoute zegt

Thema Playmobil PrincessDe prinses maakt zicht klaar na het royaal bad.Een deel van koninklijke etiquette is natuurlijk om zich passend te kleden voor elke gelegenheid.Daarom brengen de prinsessen veel tijd door in de kleedkamer. Ze kiezen jurken en accessoires en bespreken kapsels en make-up.De sportieve prinses Sally houdt van comfortabel, maar ook elegant.Omdat ze graag in het middelpunt van de belangstelling staat wil ze graag jurken die glinsteren en glimmen. Ze past momenteel een wit-blauwe jurk met zilveren versierinkjes. Dat is precies het juiste voor het bal.Nu ontbreken alleen nog de bijpassende accessoires, maar de stijlvolle Sally zal zeker iets moois vinden.De set bestaat uit een PLAYMOBIL-figuur, Prinses Sally uit Australië, een schelpenbad, een kamerscherm, een kledingstang met kleerhangers en kleding, een schminkruimte met spiegel en bank en vele andere stylingtoebehoren.Leeftijd : vanaf 4 jaarNiet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar: verstikkingsgevaar door kleine deeltjes !

Otto zegt

Playmobil® Constructie-speelset Kleedkamer met badkuip (70454), Princess Made in Germany (86 stuks)

Productspecificaties

Doelgroep
Meisjes, Unisex
Kleur
Meerkleurig, Wit
Maat
één maat
Materiaal
Kunststof
Gewicht
270 gram, 249 gram, 269 gram
EAN
4008789704542
ID Kopen.nl
1023620
Categorie
Speelsets

Bekijk deze ook eens..

Goedkoopste prijs:
  ↑