PLAYMOBIL Pirates: Vesting van de soldaten (70413)

  • PLAYMOBIL Pirates: Vesting van de soldaten (70413)
  • PLAYMOBIL Pirates: Vesting van de soldaten (70413)
  • MeerMeer

Prijzen

Gratis verzending · De levertijd is 5 werkdag(en) · Op voorraad

Omschrijving

Internet-Toys zegt

Playmobil Pirates: Vesting van de soldaten Op steile rotsen in de zee troont het massieve, stenen bastion van de roodrokken. In het perfect bewapende bastion bewaken de soldaten een waardevolle goudschat die zij in een geheime kerker verborgen houden. De roodrokken zijn niet bang voor storm en wind of diefachtige piraten, want met hun enorme kanon drijven zij de hebzuchtige piraten met pijlsnelle projectielen direct op de vlucht. Net als de piraten dromen ook de roodrokken ervan om de route naar het legendarische schateiland te vinden. Wie van hen zal als eerste het eiland bereiken? Specificaties: Geslacht: junior Kleur: multicolor Afmetingen: 46 x 28,5 x 12 cm Materiaal: kunststof Leeftijd: vanaf 4 jaar Serienummer: 70413 Inhoud: 1 Kanon 1 Schatkist 1 Roeiboot 2 Piraten 1 Vesting 2 Roodroksoldaten Veel Accesoires

Alternate zegt

Hoog op de steile rotsen in de zee ligt de PLAYMOBIL Vesting van de soldaten. In dit goed bewaakte fort bewaken de soldaten een waardevolle goudschat die ze verborgen houden in een geheime schatkamer. Storm en regen, roofzuchtige piraten, niets maakt de soldaten bang. Als ze hun grote kanon afschieten slaat ze iedere piraat meteen op de vlucht. De twee piraten die in het holst van de nacht de vesting naderen kunnen maar beter op hun hoede zijn. Net als de piraten dromen de soldaten ervan de weg te vinden naar het legendarische schateiland. Wie zal het als eerste vinden? Deze PLAYMOBIL speelset bestaat uit een soldatenvesting, vier PLAYMOBIL figuren, een roeibootje met een klein, draaibaar kanon, een schatkist met schat, een haai, een skelet en vele andere accessoires.

Blokker zegt

Playmobil Pirates vesting van de soldaten 70413

La Redoute zegt

Thema Playmobil : piraten!Met twee Roodrokken en een skelet. Uitgerust met groot kanon, kerker en schatkist. Met sloep en twee piraten klaar voor de aanval op de vesting van de Roodrokken.Op steile rotsen in de zee troont het massieve, stenen bastion van de roodrokken. In het perfect bewapende bastion bewaken de soldaten een waardevolle goudschat die zij in een geheime kerker verborgen houden. De roodrokken zijn niet bang voor storm en wind of diefachtige piraten, want met hun enorme kanon drijven zij de hebzuchtige piraten met pijlsnelle projectielen direct op de vlucht. De twee piraten die 's nachts heimelijk het bastion naderen, moeten op hun tellen passen. Net als de piraten dromen ook de roodrokken ervan om de route naar het legendarische schateiland te vinden. Wie van hen zal als eerste het eiland bereiken? De speelset bestaat uit een soldatenbastion met een groot kanon, vier PLAYMOBIL-figuren, een roeiboot met klein, zwenkbaar kanon, een schatkist met schat en talloze extra's.Geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar: verstikkingsgevaar door kleine deeltjes !

Productspecificaties

Kleur
Meerkleurig, Goud
Maat
één maat
Materiaal
Kunststof
Gewicht
1065 gram
EAN
4008789704139
ID Kopen.nl
1023419
Categorie
Speelsets

Bekijk deze ook eens..

Goedkoopste prijs:
  ↑