PLAYMOBIL City Life Ziekenhuis met inrichting 70191

  • PLAYMOBIL City Life Ziekenhuis met inrichting 70191
  • PLAYMOBIL City Life Ziekenhuis met inrichting 70191
  • MeerMeer

Prijzen

Gratis verzending · Op werkdagen voor 22:00 besteld, morgen in huis · Op voorraad

Omschrijving

wehkamp zegt

De operatiekamer heeft een verlicht scherm, een draaibaar controlelampje en vele andere medische apparaten. In de patiëntenkamer is plaats voor twee patiënten. Met veel accessoires.Afmetingen: 60 x 31 x 20 cm (LxBxH).

Internet-Toys zegt

PLAYMOBIL City Life: Ingerichte Ziekenhuisvleugel De chirurg heeft net een operatie achter de rug en vertelt de patiënt dat ze rust moet houden. Aan de andere kant van het ziekenhuis is de dokter naar de patiënt aan het kijken die gisteren binnen is gekomen. Gelukkig, ze zit weer rechtop in bed. Dat vindt de dokter een goed teken! Hij maakt even een praatje met haar en loop vervolgens naar zijn kantoor om een verslag te schrijven. Er is altijd wel iets te doen in het ziekenhuis van PLAYMOBIL! Specificaties: Kleur: multicolor Geslacht: junior Materiaal: kunststof Afmetingen verpakking: 58 x 38,5 x 12,7 cm (L x B x H) Batterijen: 1AAA batterij (niet inbegrepen)

La Redoute zegt

Thema Playmobil : city life !Met 4 figuurtjes en meerdere accessoires.De kliniek is uitgerust om allerlei problemen op te lossen. •  Een helder bedieningsscherm (een 1,5V AAA-batterij is niet inbegrepen) •  Draaibare lampGeschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.Afmetingen : 60 x 31 x 20 cm (LxPxH).Niet geschikt voor kinderen kleiner dan 3 jaar: verstikkingsgevaar door kleine deeltjes!

Blokker zegt

Playmobil Ingerichte ziekenhuis vleugel 70191

Alternate zegt

De operatiekamer van de City Life - Ziekenhuis met inrichting heeft een verlicht scherm, een draaibaar controlelampje en vele andere medische apparaten. In de patiëntenkamer is plaats voor twee patiënten. Met veel accessoires. Afmetingen: 60 x 31 x 20 cm (LxBxH).

Productspecificaties

Doelgroep
Unisex
Kleur
Meerkleurig, Wit
Maat
één maat
Materiaal
Kunststof
Gewicht
1000 gram, 2640 gram
EAN
4008789701916
ID Kopen.nl
1003324
Categorie
Speelsets

Bekijk deze ook eens..

Goedkoopste prijs:
  ↑