PLAYMOBIL Back to the Future deel II Hoverboard achtervolging 70634

PLAYMOBIL Back to the Future deel II Hoverboard achtervolging 70634

Prijzen

Gratis verzending · Op werkdagen voor 22:00 besteld, morgen in huis · Op voorraad

Omschrijving

wehkamp zegt

Na zijn eerste reis terug in de tijd, gaat Marty McFly nu naar 2015. In de toekomst zit Griff, de kleinzoon van Marty's aartsrivaal Biff Tannen, hem op de hielen, dit keer zelfs op hoverboards! Zal Marty erin slagen Griff te ontlopen, zijn familie te redden en terug te keren naar 1985?Met de nieuwste Back to the Future set van PLAYMOBIL kunnen alle fans van de cultfilmtrilogie nu de legendarische hoverboardachtervolgingsscène naspelen. Ook inbegrepen in de speelset is Doc Brown in een futuristische toekomst outfit, evenals leuke toevoegingen voor de DeLorean (70317) en een verzamelansichtkaart voor de echte fans. De figuren kunnen aan de hoverboards worden bevestigd via de voetklem.

Internet-Toys zegt

PLAYMOBIL Back to the Future II: Hoverboard achtervolging Na zijn eerste reis terug in de tijd, gaat Marty McFly nu naar 2015. In de toekomst zit Griff, de kleinzoon van Marty's aartsrivaal Biff Tannen, hem op de hielen. Dit keer zelfs op hoverboards! Zal Marty erin slagen Griff te ontlopen, zijn familie te redden en terug te keren naar 1985? Ook inbegrepen in de speelset is Doc Brown in een futuristische toekomst outfit, evenals leuke toevoegingen voor de DeLorean (70317) en een verzamelansichtkaart voor de echte fans. Specificaties: Kleur: multicolor Geslacht: junior Materiaal: kunststof Afmetingen auto: 27,2 x 18,4 x 5,3 cm (L x B x D) Serie: Back to the Future Serienummer: 70633 Leeftijd: van 4 tot 10 jaar Inhoud: 4 Speelfiguren 2 Hoverboards 1 Verzamelansichtkaart 1 Vijver 1 Krant 1 Lantaarnpaal 70 Extra onderdelen

Blokker zegt

Playmobil Back to the Future deel II Hoverboard achtervolging 70634

La Redoute zegt

Op zijn eerste reis in 1985 maakte Marty een paar fouten. De toekomst die hij voor zichzelf heeft gemaakt is niet zo rooskleurig als hij zich had voorgesteld.In het gezelschap van zijn vriend de Doc en zijn verloofde Jennifer gaat Marty op reis naar de toekomst in een poging zijn erfgenaam wat meer moraliteit te geven.. Speel de cult-achtervolgingsscène na met de personages van Biff, Doc en Marty McFly. Op zijn hoverboard, Marty probeert te ontsnappen aan Biff op het andere hoverboard en de politieagente en haar futuristische motor. Te combineren met de DeLorean Back to the Future (ref. 70317)Leeftijd : vanaf 4 jaarOPGELET ! Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar: verstikkingsgevaar door kleine elementen!

Otto zegt

Playmobil® Constructie-speelset Back to the Future deel II Hoverboard achtervolging (70634), Back to the Future Made in Germany (80 stuks)

Productspecificaties

Doelgroep
Jongens, Unisex
Kleur
Meerkleurig, Brown, Multi kleuren
Maat
één maat
Materiaal
Kunststof
EAN
4008789706348
ID Kopen.nl
1003169
Categorie
Speelsets

Bekijk deze ook eens..

Goedkoopste prijs:
  ↑