Philips LED-wandlamp + bewegingssensor Arbour antraciet 6 W 164619316

  • Philips LED-wandlamp + bewegingssensor Arbour antraciet 6 W 164619316
  • Philips LED-wandlamp + bewegingssensor Arbour antraciet 6 W 164619316
  • Philips LED-wandlamp + bewegingssensor Arbour antraciet 6 W 164619316
  • MeerMeer

Prijzen

+ 0,99 verzendkosten = 70,89 · Verzending binnen 2-3 werkdagen · Op voorraad

Omschrijving

vidaXL zegt

Deze LED-wandlamp voor buiten met bewegingssensor Arbour van Philips myGarden zorgt ervoor dat uw buitenruimte wordt verlicht door een warm, wit licht. De wandlamp voor buiten in antraciet grijs bestaat uit een verlicht paneel dat is omrand door een duurzaam frame van gegoten aluminium. Dankzij de bewegingssensor gaat de lamp automatisch aan wanneer er beweging wordt gedetecteerd. De geïntegreerde LED-lamp geeft direct op vol vermogen licht en zal zijn diffuse, warm witte licht direct op uw buitenruimte schijnen, waardoor een gezellige en uitnodigende atmosfeer rondom uw huis wordt gecreëerd. Deze Philips wandlamp voor in de tuin is ontworpen voor vochtige buitenomgevingen en bespaart energie vergeleken met traditionele lichtbronnen.

wehkamp zegt

Buitenverlichting met sensor springt aan bij bewegingGeniet van een prachtig verlichte terras, tuin, gevel of muur. De Philips Arbour antraciete buitenwandlamp met sensor schijnt automatisch warm wit licht wanneer iemand langsloopt. De stijlvolle aluminium buitenwandlamp met ingebouwde LED-lamp voldoet aan alle veiligheidseisen (IP44) en is dankzij de hoogwaardige materialen bestand tegen alle weersomstandigheden. Philips buitenverlichting is bovendien eenvoudig te plaatsen met de bijgleverde montagesleutel. De Arbour familie is beschikbaar in drie verschillende buitenwandlamptypes en twee sokkellampen (verkrijgbaar in twee lengtes).Creёer een veilig gevoelBewegingssensorDe ingebouwde Philips LED-lamp geeft warm wit licht, gaat uitzonderlijk lang mee en zorgt voor een grote energiebesparing. De lamp schakelt onmiddellijk aan en biedt een optimale lichtopbrengst. Energiezuinige LED-lampPhilips verlichting bespaart energie in vergelijking met traditionele lichtbronnen. Zo bespaart u op uw energierekening en draagt u bij aan een beter milieu.Speciaal ontworpen voor buitenHoogwaardige duurzame materialenPhilips streeft naar topkwaliteit. Om duurzaamheid, lange levensduur en weerbestendigheid te garanderen ondergaat elke buitenlamp verschillende testen onder alle weersomstandigheden. Betrouwbare buitenverlichting5 jaar garantiePhilips biedt standaard een garantie van 5 jaar op deze buitenverlichting.Speciale kenmerkenLange levensduur (25 jaar)Een lichtbron waarop u kunt vertrouwen. De LED's in deze LED-lamp van Philips bieden een zeer lange levensduur van minimaal 25.000 uur (dit staat gelijk aan 25 jaar bij een gemiddeld gebruik van 3 uur per dag en minimaal 13.000 aan- en uitschakelen). Dit geeft een prettig gevoel: u hoeft zich nooit meer zorgen te maken over onderhoud of het vervangen van een lamp en u kunt thuis genieten van de perfecte sfeerverlichting.Spatwaterdicht (IP44)Deze Philips buitenlamp is speciaal voor vochtige buitenomgevingen ontworpen en is uitvoerig getest op waterbestendigheid. Het IP-niveau wordt aangegeven met twee cijfers: het eerste cijfer geeft het beschermingsniveau tegen stof aan en het tweede cijfer geeft de vochtbestendigheid aan. Deze lamp is met IP44 ontworpen: hij is spatwaterdicht en ideaal voor buiten. Eenvoudig te plaatsenDe plaatsing van deze buitenlamp is gemakkelijk en snel dankzij de bijgeleverde montagesleutel. Bovendien vindt u in de doos duidelijke richtlijnen voor het installeren van het product en relevante informatie over IP-klassen voor vochtbestendigheid.

Lampen24.nl zegt

Een veilige outdoor verlichting: LED wandlamp Arbour met bewegingsmelder Met de LED outdoor wandlamp Arbour kan u zich geld besparen. Bovendien is ze met een energie-efficiëntere LED techniek uitgerust, die in vergelijking met traditionele gloeilampen ong. 80% minder stroom verbruikt, en verder beschikt ze over een geïntegreerde bewegingsmelder, die alleen dan het licht inschakelt, wanneer het nodig is. Een ander voordeel hierbij is, dat het van op afstand door de sensor gedetecteerd wordt en automatisch het licht inschakelt. Zo wordt de weg naar huis bijvoorbeeld veilig en steeds voldoende verlicht. Detectiehoek bewegingsmelder: 110° brandduur bewegingsmelder: instelbaar 5 sec. bis 12 min.

Productspecificaties

Merk
Philips
Kleur
Antraciet, Grijs, wit gesatineerd
Materiaal
Kunststof, Aluminium
EAN
8718696131251
ID Kopen.nl
73978
Categorie
Wandlampen

Bekijk deze ook eens..

Goedkoopste prijs:
  ↑