LEGO Technic Kiepwagen 42147

  • LEGO Technic Kiepwagen 42147
  • LEGO Technic Kiepwagen 42147
  • MeerMeer

Prijzen

+ 2,95 verzendkosten = 12,94 · direct leverbaar · Voorraad: zie shop
+ 7,99 verzendkosten = 17,48 · Leverbaar in 1 - 2 werkdagen · Voorraad: zie shop

Omschrijving

wehkamp zegt

Op zoek naar een verrassing voor kinderen vanaf 7 jaar die dol zijn op alles wat met bouwen te maken heeft? Deze LEGO Technic Kiepwagen (42147) 2-in-1 set met 2 verschillende voertuigen biedt kinderen een mooie gelegenheid om kennis te maken met de wereld van LEGO Technic bouwspeelgoed. Jonge bouwers leren nieuwe technische vaardigheden en krijgen meer zelfvertrouwen dankzij de LEGO Builder app.Kinderen zullen het geweldig vinden om de speelgoedkiepwagen rond te laten rijden op hun fictieve bouwplaats voordat ze de kiepbak omhoog brengen om hun lading te lossen. Als ze klaar zijn voor iets nieuws, kunnen ze het model ombouwen tot een graafmachine voor nog meer bouwavonturen.De realistische bewegingen en mechanismen van LEGO Technic constructie speelgoed laten LEGO bouwers op een laagdrempelige en realistische manier kennismaken met de wereld van techniek. Deze bouwset is een fantastisch cadeau voor kinderen die dol zijn op bouwvoertuigen en technisch speelgoed.Afmetingen: ca. 8 cm hoog, 15 cm lang en 5 cm breed.Bevat 177 onderdelen.

Alternate zegt

Maak je klaar voor een drukke dag op de bouwplaats met deze LEGO Technic Kiepwagen. Bestuur de wagen en breng de bak omhoog om de lading te lossen. Wil je iets nieuws bouwen? Deze kiepwagen kan worden omgebouwd tot een graafmachine voor nog meer bouwavonturen. Op zoek naar een verrassing voor kinderen vanaf 7 jaar die dol zijn op alles wat met bouwen te maken heeft? Deze LEGO Technic Kiepwagen (42147) speelgoedset vormt een mooie kennismaking met de wereld van LEGO Technic. Jonge bouwers leren nieuwe technische vaardigheden en krijgen meer zelfvertrouwen dankzij de LEGO Builder app. Speel het werken op een bouwterrein na Kinderen zullen het geweldig vinden om de speelgoedkiepwagen rond hun fictieve bouwplaats te rijden voordat ze de kiepbak omhoog brengen om hun lading te lossen. Als ze klaar zijn voor iets nieuws, kunnen ze het model ombouwen tot een graafmachine voor nog meer bouwavonturen. Een geweldige kennismaking met techniek De realistische bewegingen en mechanismen van LEGO Technic bouwspeelgoed laten LEGO bouwers op een laagdrempelige en realistische manier kennismaken met de wereld van techniek.

Plein.nl zegt

Lego Technic 42147 KiepwagenOp zoek naar een verrassing voor kinderen die dol zijn op alles wat met bouwen te maken heeft? Deze LEGO Technic Kiepwagen speelgoedset vormt een mooie kennismaking met de wereld van LEGO Technic. Jonge bouwers leren nieuwe technische vaardigheden en krijgen meer zelfvertrouwen dankzij de LEGO Builder app. Speel het werken op een bouwterrein na. Kinderen zullen het geweldig vinden om de speelgoedkiepwagen rond hun fictieve bouwplaats te rijden voordat ze de kiepbak omhoog brengen om hun lading te lossen. Als ze klaar zijn voor iets nieuws, kunnen ze het model ombouwen tot een graafmachine voor nog meer bouwavonturen. De realistische bewegingen en mechanismen van LEGO Technic bouwspeelgoed laten LEGO bouwers op een laagdrempelige en realistische manier kennismaken met de wereld van techniekKinderen beleven een eenvoudig en intuïtief bouwavontuur met de LEGO Builder app. Hiermee kunnen ze inzoomen en hun modellen in 3D draaien, sets opslaan en hun voortgang bijhouden. * 177-delig * Eindeloos speelplezier! * Geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar

Productspecificaties

Merk
LEGO
Doelgroep
Jongens, Unisex
Gewicht
192 gram, 148 gram, 718 gram
EAN
5702017400075
ID Kopen.nl
2372081
Categorie
Bouwsets

Bekijk deze ook eens..

Goedkoopste prijs:
  ↑