LEGO Super Mario Uitbreidingsset: Diddy Kongs mijnwagenrit 71425

LEGO Super Mario Uitbreidingsset: Diddy Kongs mijnwagenrit 71425

Prijzen

Gratis verzending · Leverbaar in 1 - 2 werkdagen · Voorraad: zie shop

Omschrijving

wehkamp zegt

Creëer een spannend Donkey Kong level in je eigen LEGO Super Mario universum met deze Uitbreidingsset: Diddy Kongs mijnwagenrit (71425). Plaats een LEGO Mario, LEGO Luigi of LEGO Peach figuur (niet inbegrepen) in het mijnkarretje om over de baan te rijden. Met deze LEGO Super Mario speelgoed set beleven kinderen eindeloos plezier.Kleine fans kunnen de snaggles aan de kant gooien, de kapotte baan repareren, de mijnmol verslaan en de rots laten 'ontploffen' om een tros bananen te onthullen om zelf op te 'eten' of cadeau te geven aan Funky Kong of Diddy Kong. Ook kunnen ze ballonnen kopen in de vliegtuigwinkel en 'vliegen' in het speelgoed vliegtuig om meer digitale munten te verdienen. Let op: je hebt de startset 71360, 71387 of 71403 nodig met een Peach, Luigi of Mario poppetje.Download de LEGO Super Mario app voor de bouwinstructies en tips voor een nog leukere creatieve ervaring. Dit Super Mario bouwbare spel is een superleuk cadeau voor kinderen vanaf 8 jaar en voor iedereen die van Donkey Kong houdt. De modulaire set kan worden gecombineerd met andere LEGO Super Mario speelsets om unieke levels te creëren.Afmetingen: dit modulaire speelgoed is ca. 12 cm hoog, 51 cm breed en 50 cm diep in de basisopstelling.

Plein.nl zegt

Lego 71425 Super Mario Donkey Kong Mine Cart RideMet de Lego 71425 Super Mario Donkey Kong Mine Cart Ride beleef jij een spannend avontuur in de wereld van Super Mario! Bouw de iconische mijnkar en laat Mario door de levels racen. Ontwijk obstakels, verzamel munten en versla Donkey Kong om de overwinning te behalen. Een geweldig speelset voor alle Super Mario fans! * Bouw de iconische mijnkar en laat Mario racen door levels, ontwijk obstakels, verzamel munten en versla Donkey Kong! * Gebruik de LEGO Super Mario app om het Donkey Kong level tot leven te brengen met geluidseffecten en interactieve elementen * Beleef urenlang speelplezier met de interactieve functies en uitdagende levels van deze Lego Super Mario set

Alternate zegt

Deze set bevat een bouwbaar Donkey Kong level uit het Super Mario universum. Mario, Luigi of Peach (geen van deze figuren is inbegrepen in deze set) rijden in de overlevering, duwen de knabbelende haai uit de weg, repareren het kapotte railsegment, verslaan de molmaat en blazen de rots op. Er komen bananen tevoorschijn die je kunt opeten of aan Diddy Kong of Funky Kong kunt geven. Er zijn 2 functiestenen op het vliegtuig die bepaalde reacties veroorzaken in een van de interactieve figuren die niet zijn inbegrepen, wanneer dit figuur ballonnen koopt of met het vliegtuig vliegt. Deze uitbreidingsset bestaat uit 1157 stukjes en is alleen volledig te gebruiken samen met een startset.

Productspecificaties

Merk
LEGO
Doelgroep
Unisex, Unisex
Inhoud
1 stuk
Gewicht
1325 gram
EAN
5702017415772
ID Kopen.nl
2818473
Categorie
Bouwsets

Bekijk deze ook eens..

Goedkoopste prijs:
  ↑