LEGO Speed Champions 2 Fast 2 Furious Nissan Skyline GT-R (R34) 76917

  • LEGO Speed Champions 2 Fast 2 Furious Nissan Skyline GT-R (R34) 76917
  • LEGO Speed Champions 2 Fast 2 Furious Nissan Skyline GT-R (R34) 76917
  • LEGO Speed Champions 2 Fast 2 Furious Nissan Skyline GT-R (R34) 76917
  • MeerMeer
9,7 uit 6 klantreviews

Prijzen

+ 7,99 verzendkosten = 27,98 · Leverbaar in 1 - 2 werkdagen · Voorraad: zie shop
+ 4,99 verzendkosten = 29,98 · Op werkdagen voor 22:00 besteld, morgen in huis · Op voorraad

Omschrijving

Alternate zegt

Beleef spannende momenten uit de bekende film 2 Fast 2 Furious opnieuw met dit fantastische Nissan Skyline GT-R (R34) model! Bouw deze zeer gedetailleerde LEGO Speed Champions replica en geef hem een mooi plekje of gebruik hem voor supersnelle actie. Er is ook een minifiguur van Brian O'Conner om in de bestuurdersstoel te plaatsen, zodat je zijn beroemde straatracescènes kunt naspelen. Dit bouwbare LEGO Speed Champions Nissan Skyline GT-R (R34) replica model (76917) is geïnspireerd door de iconische auto uit de 2 Fast 2 Furious film. Kinderen vanaf 9 jaar, autoliefhebbers en fans van de populaire filmfranchise kunnen genieten van het bouwen van de speelgoedauto en het met trots neerzetten of snelle straatracescènes naspelen. Een geweldig cadeau voor autoliefhebbers Dit Fast & Furious speelgoed is voorzien van authentieke details van het echte model, waaronder de iconische kleuren op de zijkant, een vleugel aan de achterkant, een grille aan de voorkant, indrukwekkende wieldoppen en een nitro brandstoftank op de passagiersstoel. Bovendien wordt er een Brian O'Conner minifiguur meegeleverd om in de bestuurdersstoel te plaatsen, zodat autofans kunnen genieten van een rollenspel vol actie. Een leuke digitale ervaring voor LEGO fans Met de LEGO Builder app kun je inzoomen, draaien en het model visualiseren en zowel jonge als oudere bouwers kunnen hun creatie tot leven brengen op hun tablet of smartphone, voor een voldoend gevoel.

wehkamp zegt

Deze bouwbare LEGO Speed Champions Nissan Skyline GT-R (R34) modelauto voor 2023 (76917) is geïnspireerd op de iconische raceauto uit de 2 Fast 2 Furious film. Kinderen vanaf 9 jaar, liefhebbers van auto's en fans van de populaire The Fast and the Furious filmreeks kunnen genieten van een boeiend bouwproject en vervolgens vol trots de speelgoedauto neerzetten op hun kamer, of supersnelle races uit de film naspelen.Dit Fast & Furious speelgoed beschikt over talloze authentieke details die gebaseerd zijn op het echte model, zoals de iconische strepen, de spoiler aan de achterkant, de grille aan de voorkant, indrukwekkende wielbogen en een brandstofjerrycan met nitro op de passagiersstoel. Er is ook een LEGO poppetje van Brian O'Conner dat kinderen op de chauffeursstoel kunnen zetten, zodat ze kunnen genieten van leuke rollenspellen vol spannende race-actie. Met speelgoed uit het LEGO Speed Champions assortiment kunnen kinderen gedetailleerde voertuigen bouwen en spannende races naspelen. Kinderen vanaf 9 jaar die helemaal weg zijn van stoere auto's zullen dit speelgoed geweldig vinden. Het is een origineel cadeau-idee voor een verjaardag, een feestdag of een andere gelegenheid.Afmetingen: de modelauto is ca. 5 cm hoog, 16 cm lang en 7 cm breed.Bevat 319 onderdelen.

Blokker zegt

Lego Speed Champions 2 Fast 2 Furious Nissan Skyline GT-R (R34) 76917

Plein.nl zegt

Lego Speed Champion 76917 2fast2furious NissanDeze bouwbare LEGO Speed Champions Nissan Skyline GT-R (R34) replica is geïnspireerd op de bekende auto uit de film 2 Fast 2 Furious. Autoliefhebbers en fans van de populaire films kunnen genieten van het bouwen en hun model daarna met trots neerzetten of er snelle straatracescènes mee naspelen.Dit Fast&Furious speelgoed is voorzien van authentieke details van het echte model, waaronder de bekende kleuren aan de zijkant, achtervleugel, grille aan de voorkant, indrukwekkende wielbogen en een nitro brandstoftank op de passagiersstoel. Inclusief een minifiguur van Brian O'Conner, zodat autofans kunnen genieten van rollenspellen boordevol actie.Een leuke digitale ervaring voor LEGO fans Met de LEGO Builder app kun je het model draaien, erop inzoomen en het visualiseren. Bouwers van alle leeftijden kunnen hun creatie tot leven brengen op hun tablet of smartphone voor nog meer voldoening. * 319-delig * Beleef de film in het echt! * Geschikt voor kinderen vanaf 9 jaar

Productspecificaties

Merk
LEGO
Doelgroep
Jongens, Unisex
Gewicht
360 gram, 339 gram
EAN
5702017424217
ID Kopen.nl
2515295
Categorie
Bouwsets

Bekijk deze ook eens..

Goedkoopste prijs:
  ↑