LEGO Ninjago Zane’s drakenkracht Spinjitzu racewagen 71791

LEGO Ninjago Zane’s drakenkracht Spinjitzu racewagen 71791

Prijzen

+ 7,99 verzendkosten = 38,98 · Leverbaar in 1 - 2 werkdagen · Voorraad: zie shop

Omschrijving

wehkamp zegt

Ninjafans van 7 jaar en ouder kunnen scènes uit de tv-serie NINJAGO Dragons Rising naspelen met de gloednieuwe spinnerfunctie op Zane's drakenkracht Spinjitzu racewagen (71791) uit deze set. Als ze de spoiler naar beneden duwen, gaan de achterwielen omhoog en beweegt de speelgoed auto op zijn drakenkrachtelementen.Deze autospeelset bevat 4 mini figuren: de ninjastrijders Zane en Cole, elk met 2 katana's, een Imperium gardecommandant en een Imperium klauwjager, plus een Imperium Droid. De Imperium gardecommandant heeft een Imperium zwaard, de Imperium klauwjager heeft een 'elektrische' staf en beide reizen op coole zweefvliegers. Er zijn 2 blauwe drakenkrachtelementen en kinderen kunnen er nog 4 verzamelen in verschillende kleuren in andere NINJAGO sets.Deze LEGO voertuigen set is een geweldig cadeau voor 7-jarige jongens en meisjes. Op de LEGO Builder app kunnen kinderen ook digitaal plezier beleven, daar kunnen ze modellen in 3D  draaien, sets bewaren en hun voortgang bijhouden.Afmetingen: de LEGO NINJAGO auto is ca. 6 cm hoog, 20 cm lang en 12 cm breed.Bevat 307 onderdelen.

Alternate zegt

Fans van de "Ninjago Dragons Rising" serie zullen blij zijn met de nieuwe gyro functie op Zane's Dragon Power Spinjitzu race auto: Wanneer de achterspoiler van de auto wordt ingedrukt, trekken de achterwielen van de auto zich terug. Nu rijdt hij op zijn drakenkrachtelementen en kan hij het opnemen tegen de kwaadaardige drakenjagers. Naast de auto zitten er vijf minifiguren in de set: Ninja helden Zane en Cole zijn elk uitgerust met twee katana's. Ze worden vergezeld door een keizerlijke wachtcommandant, een keizerlijke klauwenjager en een keizerlijke droid. De wachtcommandant draagt een keizerlijk zwaard en de klauwjager houdt een elektrische staf vast. Beide schurken zweven door de lucht op koele zweefvliegtuigen.

Plein.nl zegt

Lego 71791 Ninjago Zanes Drakenkracht RacewagenBen jij klaar voor een epische race-ervaring? Met de Lego 71791 Ninjago Zane's Drakenkracht Racewagen kun jij de snelste ninja van allemaal worden! Bouw de coole racewagen en gebruik de krachtige drakenkrachten om je tegenstanders te verslaan. Met Zane aan het stuur ben jij onverslaanbaar! * Word de snelste ninja ooit met de Lego 71791 Ninjago Zane's Drakenkracht Racewagen en versla al je tegenstanders * De Lego 71791 Ninjago Zane's Drakenkracht Racewagen is niet alleen een geweldige bouwervaring, maar biedt ook eindeloos speelplezier Race tegen je vrienden en test wie de beste ninja is in spannende races vol actie en avontuur * Beleef spannende races en versla je tegenstanders met de krachtige drakenkrachten van Zane

Productspecificaties

Merk
LEGO
Doelgroep
Jongens, Unisex
Inhoud
1 stuk
Gewicht
505 gram
EAN
5702017413068
ID Kopen.nl
2692984
Categorie
Bouwsets

Bekijk deze ook eens..

Goedkoopste prijs:
  ↑