LEGO Ninjago Lloyd’s drakenkracht Spinjitzu Spin 71779

LEGO Ninjago Lloyd’s drakenkracht Spinjitzu Spin 71779

Prijzen

+ 7,99 verzendkosten = 17,98 · Leverbaar in 1 - 2 werkdagen · Voorraad: zie shop

Omschrijving

Plein.nl zegt

Lego 71779 Ninjago Lloyds drakenkracht SpinMet Lego 71779 Ninjago Lloyd's drakenkracht Spin kun jij de kracht van de draak in handen hebben! Bouw de coole spin en laat hem rondrazen met zijn draakachtige krachten. Help Lloyd om de vijanden te verslaan en de wereld te redden. Een geweldig speelgoed voor alle Ninjago-fans! * Bouw de coole spin en laat hem rondrazen met draakachtige krachten, help Lloyd om de vijanden te verslaan en de wereld te redden * De set bevat ook een minifiguur van Lloyd, compleet met zijn kenmerkende groene ninja-outfit en wapens, waardoor kinderen hun favoriete scnes uit de Ninjago-serie kunnen naspelen * Bevorder de verbeeldingskracht en creativiteit van kinderen terwijl ze spannende avonturen beleven met Lloyd's drakenkracht Spin

wehkamp zegt

Met Lloyd's drakenkracht Spinjitzu Spin (71779) kunnen ninjafans hun held trainen en hem helpen zijn Spinjitzuvaardigheden te verbeteren, gevoed door drakenkracht. Kinderen zullen urenlang plezier beleven met te oefenen om drakenkracht Lloyd te laten navigeren door een hindernisbaan in het Grote Bos. Een leuke Ninjago verzamelset voor kinderen om alleen of met vrienden te spelen!Kinderen kunnen een ninja helpen om spinjitzuvaardigheden te ontwikkelen door drakenkracht Lloyd in de spinner met 3 exclusieve groene drakenkrachtelementen plaatsen, eraan draaien en kijken hoe hij rondtolt. Hij moet de scherpe obstakels ontwijken, de Imperium Droid verslaan en de gouden drakenenergiekern uit de schaal te grijpen. Er is ook een groen drakenkrachtelement verzamelobject en kinderen kunnen er nog 4 verzamelen in verschillende kleuren in andere NINJAGO sets. Geef de set als klein cadeau aan kinderen vanaf 6 jaar voor Kerstmis, een verjaardag of andere gelegenheid.Een boeiende interactieve ervaring - Laat de LEGO Builder app jou en je kind begeleiden tijdens een eenvoudig en intuïtief bouwavontuur. Zoom in en draai modellen in 3D, bewaar sets en houd je voortgang bij.Afmetingen: de spinner is ca. 5 cm hoog, 8 cm lang en 17 cm breed.Bevat 56 onderdelen.

Alternate zegt

Met deze set uit de wereld van LEGO Ninjago kunnen ninja-fans vanaf 6 jaar hun ninja-held trainen en zijn spinjitzu-vaardigheden aanscherpen met behulp van drakenkracht. Deze speelset met spinner biedt kinderen veel plezier als ze Dragonpower Lloyd keer op keer door de hindernisbaan in het grote bos sturen. Daarbij moet Lloyd de hindernissen met spijkers ontwijken, de keizerlijke droid verslaan en de gouden drakenkrachtkern uit de schaal pakken. Er is ook een groene dragon power item.

Productspecificaties

Merk
LEGO
Doelgroep
Jongens, Unisex
Inhoud
1 stuk
Gewicht
82 gram
EAN
5702017412986
ID Kopen.nl
2692987
Categorie
Bouwsets

Bekijk deze ook eens..

Goedkoopste prijs:
  ↑