LEGO Ninjago Heatwave transformerende lavadraak 71793

LEGO Ninjago Heatwave transformerende lavadraak 71793
9,7 uit 7 klantreviews

Prijzen

+ 7,99 verzendkosten = 51,98 · Leverbaar in 1 - 2 werkdagen · Voorraad: zie shop
Gratis verzending · Op voorraad

Omschrijving

Plein.nl zegt

Lego 71793 Ninjago Heatwave Transformerende DraakBen jij klaar voor een episch avontuur? Met de LEGO 71793 Ninjago Heatwave Transformerende Draak kun jij de wereld van Ninjago redden! Bouw deze indrukwekkende draak en transformeer hem naar een machtige robot. Met zijn vuurspuwende krachten en coole wapens ben jij onverslaanbaar! Ga de strijd aan en word een echte ninja-held! * Bouw en transformeer de LEGO 71793 Ninjago Heatwave Draak naar een krachtige robot voor een episch avontuur * De LEGO 71793 Ninjago Heatwave Transformerende Draak biedt eindeloos speelplezier en stimuleert de creativiteit en verbeeldingskracht van kinderen terwijl ze hun eigen avonturen bedenken in de wereld van Ninjago * Beleef spannende gevechten en word een onverslaanbare ninja-held met deze transformerende draak!

wehkamp zegt

Ninjafans vanaf 8 jaar kunnen hun favoriete scènes uit de tv-serie NINJAGO Dragons Rising naspelen met deze Heatwave transformerende lavadraak (71793) speelset. De speelset bevat een gloednieuwe speelgoed draak met 2 standen. In de vreedzame modus staat hij majestueus, maar als hij ondersteboven wordt gekeerd, schakelt het mythische wezen over naar de aanvalsmodus en kan hij een paars drakenkrachtelement uit zijn borst schieten.Deze speelset is inclusief 5 mini figuren: Kai met 2 katana's, Wyldfyre met haar vuurbalvuist, een Imperium klauwjager met een Imperium zwaard en Lord Ras met een gouden hamer en een hovercraft. Er zijn nog 4 drakenkrachtelementen in verschillende kleuren en 3 drakenenergiekernen om te verzamelen in andere NINJAGO sets.Laat de LEGO Builder app jou en je kind begeleiden tijdens een eenvoudig en intuïtief bouwavontuur. Zoom in en draai modellen in 3D, bewaar sets en houd je voortgang bij. Een fraai draken cadeau voor jongens en meisjes!

Alternate zegt

Deze set uit de wereld van LEGO Ninjago bevat de lavadraak van Wyldfire uit de "Ninjago Dragons Rising" serie. De draak kan zich in twee modi gedragen: In vreedzame modus staat hij er gewoon majestueus bij. Maar als hij wordt omgedraaid, schakelt hij over op aanvalsmodus. Dan kan hij een paars drakenkrachtelement uit zijn borst afvuren. Naast de draak bevat deze speelset vijf minifiguren: Kai heeft twee katana's, Wyldfyre hanteert haar vuurbalvuist, de keizerlijke klauwenjager heeft een keizerlijk zwaard en Lord Ras heeft een gouden hamer en een hovercraft.

Productspecificaties

Merk
LEGO
Doelgroep
Jongens, Unisex
Inhoud
1 stuk
Gewicht
582 gram, 651 gram
EAN
5702017416540
ID Kopen.nl
2692992
Categorie
Bouwsets

Bekijk deze ook eens..

Goedkoopste prijs:
  ↑