LEGO Minecraft Het ijzergolemfort 21250

LEGO Minecraft Het ijzergolemfort 21250
9,6 uit 5 klantreviews

Prijzen

Gratis verzending · Leverbaar in 1 - 2 werkdagen · Voorraad: zie shop

Omschrijving

wehkamp zegt

De LEGO Minecraft Het ijzergolemfort (21250) set bevat een spannende verrassing: het indrukwekkende bouwwerk kan veranderen in een torenhoge reus en biedt Minecraft spelers van 9 jaar en ouder geweldige bouw- en speelactie en een fraai model om neer te zetten als decoratie.Deze waanzinnige 2-in-1 speelset biedt kinderen 2 verschillende bouwmogelijkheden. De eerste is een golemfort met 2 helden uit het spel: de kristallen ridder en de gouden ridder die hun basis beschermen tegen vijandige aanvallers, een geladen Creeper en 2 skeletruiters. Voor nog meer actie kunnen kinderen het fort ombouwen tot een gigantische golem figuur met enorme beweegbare armen. De herkenbare Minecraft kenmerken en accessoires zorgen voor eindeloze speelmogelijkheden. Voor digitaal plezier kunnen bouwers inzoomen, sets in 3D draaien en hun voortgang bijhouden met de intuïtieve LEGO Builder app. Een tof Minecraft cadeau voor jongens en meisjes die houden van games en kasteel speelgoed!Afmetingen: het fort is ca. 23 cm hoog, 31 cm breed en 12 cm diep.

Alternate zegt

Deze set uit de LEGO Minecraft-serie is niet alleen een gedetailleerde replica van de Iron Golem Fortress: het imposante bouwwerk om te bouwen, spelen en tentoon te stellen kan worden omgetoverd tot een torenhoge reus en biedt Minecraft-fans vanaf 9 jaar veel plezier boordevol actie. De Iron Golem Fortress wordt geleverd met twee helden uit de videogame - de Crystal Knight en de Golden Knight. Zij beschermen hun fort tegen een geladen Creeper en twee skeletruiters. Daarna kan het fort worden getransformeerd in een reusachtige torenhoge golemfiguur met enorme bewegende armen. Veel bekende Minecraft-functies en accessoires breiden de speelmogelijkheden uit.

Plein.nl zegt

Lego 21250 Minecraft Het Ijzeren Golem FortBouw je eigen Minecraft avontuur met de Lego 21250 Minecraft Het Ijzeren Golem Fort! Verdedig het fort tegen vijandige mobs en bescherm de dorpsbewoners. Met deze set kun je eindeloos spelen en je creativiteit de vrije loop laten. Ga op ontdekkingstocht in de Minecraft wereld en beleef spannende avonturen! * Bouw je eigen Minecraft avontuur met het Lego 21250 Minecraft Het Ijzeren Golem Fort! * De LEGO Minecraft Het ijzergolemfort biedt kinderen niet alleen de mogelijkheid om een indrukwekkend bouwwerk neer te zetten, maar ook om hun fantasie de vrije loop te laten gaan en spannende avonturen te beleven met de verschillende personages en vijanden uit het Minecraft spel * Beleef spannende avonturen in de Minecraft wereld met dit uitdagende Lego bouwpakket

Productspecificaties

Merk
LEGO
Doelgroep
Unisex, Unisex
Inhoud
1 stuk
Gewicht
1490 gram
EAN
5702017415857
ID Kopen.nl
2773235
Categorie
Bouwsets

Bekijk deze ook eens..

Goedkoopste prijs:
  ↑