LEGO Friends Strandpretpark 41737

LEGO Friends Strandpretpark 41737

Prijzen

Gratis verzending · Leverbaar in 1 - 2 werkdagen · Voorraad: zie shop

Omschrijving

wehkamp zegt

Deze LEGO Friends set is ontworpen voor tieners en biedt een bouwuitdaging voor gevorderden vol leuke details. Kinderen vanaf 12 jaar die graag problemen oplossen, kunnen hun vaardigheden op de proef stellen terwijl ze alle functies van de LEGO Friends Strandpretpark (41737) zomer set bouwen.Deze set bevat LEGO Technic elementen die dit indrukwekkende model laten bewegen en extra realistisch maken. Er is een attractie met een dubbele draaifunctie, een golfmachine met een bewegende surfer en een schietspel waarbij de 2 rijen doelen in tegengestelde richting heen en weer bewegen. De set bevat 4 mini poppetjes zodat kinderen allerlei kermis verhalen kunnen naspelen. Alle toffe attracties zijn gemaakt in zeedier thema. Dat maakt de set een fantastisch cadeau is voor kinderen vanaf 12 jaar die houden van dieren.Bouwfans kunnen ook genieten van een eenvoudig en intuïtief bouwavontuur met de LEGO Builder app. Hiermee kunnen ze inzoomen en hun modellen in 3D draaien, sets opslaan en hun voortgang bijhouden.Afmetingen: dit LEGO Friends Strandpretpark is ca. 27 cm hoog, 37 cm breed en 33 cm diep.Bevat 1348 onderdelen.

Alternate zegt

Het Strandpretpark is een geweldige speelset voor fans van LEGO Friends en met 1348 stukjes is het een echte bouwuitdaging. De set bevat elementen van LEGO Technic en realiseert daarmee geweldige functies: Een draaimolen met dubbele draaifunctie, een golfmachine met een bewegende surfer en een schiettent waarbij de doelen in tegengestelde richting bewegen. De set bevat de Friends speelfiguren Zac, Nova, Dia en Charlie alsmede verwisselbare hoofden voor Zac en Nova waarmee de gezichtsuitdrukking kan worden veranderd.

Plein.nl zegt

Lego 41737 Friends StrandpretparkBen jij dol op avontuur en plezier? Dan is de LEGO 41737 Friends Strandpretpark set perfect voor jou! Bouw je eigen strandpretpark met een draaimolen, glijbaan en een schattig ijskraampje. Speel met de minifiguren Mia en Vicky en beleef eindeloos speelplezier op het strand. * LEGO 41737 Friends Strandpretpark set: bouw je eigen strandpretpark met draaimolen, glijbaan en ijskraampje * De LEGO Friends Strandpretpark set biedt niet alleen een bouwuitdaging voor gevorderden, maar stimuleert ook probleemoplossend denken en vaardigheden bij kinderen * Beleef eindeloos speelplezier met de LEGO 41737 Friends Strandpretpark set op het strand

Productspecificaties

Merk
LEGO
Doelgroep
Meisjes, Unisex
Inhoud
1 stuk
Gewicht
1898 gram
EAN
5702017415222
ID Kopen.nl
2744753
Categorie
Bouwsets

Bekijk deze ook eens..

Goedkoopste prijs:
  ↑