LEGO Friends Sportcentrum 41744

LEGO Friends Sportcentrum 41744
9,8 uit 8 klantreviews

Prijzen

Gratis verzending · Leverbaar in 1 - 2 werkdagen · Voorraad: zie shop

Omschrijving

wehkamp zegt

Trakteer sportieve kinderen vanaf 8 jaar op dit LEGO Friends Sportcentrum (41744) met Niko, Leo, Ivana en Hanna mini poppetjes en veel accessoires. Er is 1 veld dat kan worden aangepast voor verschillende sporten door de doelen en netten te verwisselen.De speelset bevat ook houders voor de mini poppetjes en verschillende ballen, zodat kinderen de personages echt kunnen laten spelen. Verruil na de voetbaltraining de doelen voor een tennisnet en sla er ballen overheen. Plaats een basketbalring en leer hoe je de bal kunt gooien. Er is ook een scorebord en een plek om de ballen bij elkaar te houden. Binnen vind je een fitnessruimte, klimwand en kleedkamer.Kinderen kunnen genieten van een intuïtief bouwavontuur met de LEGO Builder app. Hiermee kunnen ze inzoomen en hun modellen in 3D draaien, sets opslaan en hun voortgang bijhouden. Een goed verjaardagscadeau-idee voor jongens en meisjes vanaf 8 jaar.Afmetingen: het LEGO Friends Sportcentrum is ca. 20 cm hoog, 27 cm breed en 17 cm diep.Bevat 832 onderdelen.

Alternate zegt

Sport is goed voor je - zelfs in Heartlake City! Niko is verhuisd naar Heartlake City en ontmoet Leo tijdens het voetballen. Vandaag vergezellen de twee Ivana en Hanna om alle verschillende sporten uit te proberen die het sportcentrum te bieden heeft. Er is voetbal, basketbal, tennis en een klimmuur. Het speelveld kan voor verschillende sporten worden gebruikt door de doelen en netten te verwisselen. Er is ook een scorebord en een opslagruimte voor de ballen. Na het spel kunnen de vrienden naar de fitnessruimte of direct naar de kleedkamer. En dan trakteren ze zichzelf op een pauze - en een kleine snack. De set bevat vier Friends speelfiguren: Niko, Leo, Ivana en Hanna en veel accessoires voor verschillende sporten.

Plein.nl zegt

Lego 41744 Friends SportcentrumBouw je eigen sportcentrum met de Lego 41744 Friends Sportcentrum set! Train je favoriete Friends-personages in de fitnessruimte, speel een spannende basketbalwedstrijd in de sportzaal en ontspan daarna in het bubbelbad. Met deze set beleef je eindeloos speelplezier en creer je je eigen sportavonturen! * Bouw je eigen sportcentrum met fitnessruimte, sportzaal en bubbelbad voor eindeloos speelplezier en sportavonturen * Het LEGO Friends Sportcentrum biedt kinderen de mogelijkheid om verschillende sporten te beoefenen, zoals voetbal, tennis en basketbal, door de doelen en netten te verwisselen * Bevat verschillende accessoires zoals gewichten, basketbal en handdoeken voor realistisch speelplezier

Productspecificaties

Merk
LEGO
Doelgroep
Meisjes, Unisex
Inhoud
1 stuk
Gewicht
1335 gram
EAN
5702017415277
ID Kopen.nl
2708827
Categorie
Bouwsets

Bekijk deze ook eens..

Goedkoopste prijs:
  ↑