LEGO Friends Reddingsvliegtuig op zee 41752

LEGO Friends Reddingsvliegtuig op zee 41752
10 uit 7 klantreviews

Prijzen

+ 7,99 verzendkosten = 26,98 · Leverbaar in 1 - 2 werkdagen · Voorraad: zie shop

Omschrijving

wehkamp zegt

Kinderen die van creatieve verhalen houden, kunnen van alles ontdekken met deze LEGO Friends Reddingsvliegtuig op zee (41752) set. De vliegtuig speelgoed set wordt geleverd met 2 mini poppetjes, een walvis en veel accessoires. Kinderen kunnen Zac en zijn mentor helpen een beloega-walvis te redden die vastzit. Het bouwbare reddingsvliegtuig heeft 2 zitplaatsen en een opbergruimte. Het strandtafereel omvat Zacs paddleboard en onderdelen die kunnen worden verplaatst zodat kinderen de onfortuinlijke walvis kunnen bevrijden.Ontdek een eenvoudig en intuïtief bouwavontuur met de LEGO Builder app. Hiermee kunnen kinderen inzoomen en hun modellen in 3D draaien, sets opslaan en hun voortgang bijhouden. Combineer deze set met LEGO Friends sets 41736 en 41734 voor nog meer reddingsavonturen op zee (apart verkrijgbaar). Het ideale cadeau voor een kind vanaf 6 jaar dat houdt van LEGO sets en dieren!Afmetingen: het LEGO Friends Reddingsvliegtuig is ca. 9 cm hoog, 17 cm lang en 16 cm breed.Bevat 203 onderdelen.

Alternate zegt

Op walvisreddingsmissie met LEGO Friends: Zac heeft een witte walvis ontdekt die vastzit tussen keien en oud drijfhout op het strand van Heartlake City. Maar Dia is al in de lucht met haar zee-reddingsvliegtuig. Zac roept Dia op zodat ze samen de walvis kunnen redden. Als de walvis weer veilig in zee is, kan Zac zich verheugen op een mooie vlucht. Het bouwbare reddingsvliegtuig uit deze set heeft twee zitplaatsen en een laadruim. Het stranddecor bestaat uit Zac's peddelplank en onderdelen die verplaatst kunnen worden. Twee Friends-figuren en een witte walvis zijn ook inbegrepen.

Plein.nl zegt

Lego 41752 Friends Zee ReddingsvliegtuigMet het Lego 41752 Friends Zee Reddingsvliegtuig kun jij als piloot de zeen verkennen en mensen in nood redden! Bouw het vliegtuig met de kleurrijke blokken en gebruik de accessoires om spannende reddingsmissies uit te voeren. Red de dag en word een held met dit geweldige Lego Friends set! * Verken de zeen en red mensen in nood met het kleurrijke Lego Friends Zee Reddingsvliegtuig * Deze LEGO Friends Reddingsvliegtuig op zee set stimuleert kinderen om hun creativiteit en verbeeldingskracht te gebruiken bij het bedenken van spannende reddingsverhalen op zee * Beleef spannende avonturen op zee en red mensen in nood met dit kleurrijke Lego Friends set

Productspecificaties

Merk
LEGO
Doelgroep
Meisjes, Unisex
Inhoud
1 stuk
Gewicht
321 gram
EAN
5702017415345
ID Kopen.nl
2692993
Categorie
Bouwsets

Bekijk deze ook eens..

Goedkoopste prijs:
  ↑