LEGO Friends Reddingscentrum op zee 41736

LEGO Friends Reddingscentrum op zee 41736

Prijzen

+ 7,99 verzendkosten = 54,98 · Leverbaar in 1 - 2 werkdagen · Voorraad: zie shop

Omschrijving

wehkamp zegt

Dierenvrienden van 7 jaar en ouder zullen genieten van dit LEGO Friends Reddingscentrum op zee (41736) speelgoed met 3 mini poppetjes en 2 otters, een zeepaardje en een zeeschildpad, plus diverse accessoires. Kinderen kunnen de waterscooter aanleggen bij de steiger en naar binnen gaan om de otters te wassen, röntgenfoto's te maken en ze te voeren. Vervolgens kunnen ze de otter dieren figuren helpen om naar het rehabilitatiegebied te glijden. Als de otters beter zijn, kunnen ze zo de zee in zwemmen. Inclusief een reddingsvest, zuigfles, walkietalkie, schatkist, camera, een computer, een microscoop, injectiespuit en röntgenapparaat.Kinderen kunnen genieten van een eenvoudig en intuïtief bouwavontuur met de LEGO Builder app. Hiermee kunnen ze inzoomen en hun modellen in 3D draaien, sets opslaan en hun voortgang bijhouden. Een fantastisch cadeau voor kinderen die van dierenarts speelgoed houden!Afmetingen: het LEGO Friends Reddingscentrum op zee is ca. 23 cm hoog, 20 cm breed en 19 cm diep.Bevat 376 onderdelen.

Alternate zegt

In het reddingscentrum op zee uit de LEGO-serie Friends vindt elk zeedier bescherming en verzorging. Autumn heeft haar vriend Leo uitgenodigd in het zee-reddingscentrum. Vandaag verzorgen de twee vrienden gewonde otters. Als ze weer beter zijn, kunnen ze terug naar zee zwemmen. Het zee reddingscentrum heeft een steiger waar de waterscooter kan aanmeren, een revalidatiebad en veel accessoires: onder andere een zwemvest, een zuigfles, een radio, een schatkist, een camera, een computer, een microscoop, een spuit en een röntgenapparaat. De set wordt geleverd met de speelfiguren Autumn, Leo en Kayla, twee zeeotters, een zeepaardje en een zeeschildpad.

Plein.nl zegt

Lego 41736 Friends Zee ReddingscentrumBen je dol op avontuur en reddingsmissies? Dan is het Lego 41736 Friends Zee Reddingscentrum perfect voor jou! Met dit bouwpakket kun je je eigen reddingscentrum bouwen, compleet met een vuurtoren, reddingsboot en een uitkijktoren. Ga op spannende missies en red gestrande dieren in nood. Een geweldig cadeau voor alle Lego en Friends fans! * Bouw je eigen Lego Friends Zee Reddingscentrum met vuurtoren, reddingsboot en uitkijktoren voor spannende avonturen en reddingsmissies * Het LEGO Friends Reddingscentrum op zee stimuleert kinderen om hun creativiteit en verbeeldingskracht te gebruiken tijdens het spelen Ze kunnen hun eigen reddingsmissies bedenken en de dieren verzorgen, waardoor ze een gevoel van verantwoordelijkheid en zorgzaamheid ontwikkelen * Beleef spannende avonturen en red gestrande dieren met het Lego 41736 Friends Zee Reddingscentrum

Productspecificaties

Merk
LEGO
Doelgroep
Meisjes, Unisex
Inhoud
1 stuk
Gewicht
743 gram
EAN
5702017415215
ID Kopen.nl
2693003
Categorie
Bouwsets

Bekijk deze ook eens..

Goedkoopste prijs:
  ↑