LEGO Friends Reddingsboot op zee 41734

LEGO Friends Reddingsboot op zee 41734

Prijzen

Gratis verzending · Leverbaar in 1 - 2 werkdagen · Voorraad: zie shop

Omschrijving

wehkamp zegt

Natuurliefhebbers vanaf 7 jaar kunnen meer leren over het leven in de oceaan met deze gedetailleerde LEGO Friends Reddingsboot op zee (41734) bouw- en speelset met mini poppetjes. De set bevat een bouwbare catamaran die ook dienst doet als laboratorium, plus een kleine onderzeeër. Kinderen kunnen verhalen op zee naspelen terwijl ze de speelgoed boot over het afval rollen om het in de netten van de boot te vangen. Nova en Aliya dachten dat ze niet veel met elkaar gemeen hadden, maar worden vrienden als ze deze missie op zich nemen. Kinderen kunnen genieten van een eenvoudig en intuïtief bouwavontuur met de LEGO Builder app. Hiermee kunnen ze inzoomen en hun modellen in 3D draaien, sets opslaan en hun voortgang bijhouden. Combineer deze set met LEGO Friends sets 41736 en 41752 (apart verkrijgbaar) voor nog meer avonturen op zee. Tof verjaardagscadeau voor 7-jarige meisjes en jongens!Afmetingen: de LEGO Friends Reddingsboot op zee is ca. 20 cm hoog, 33 cm lang en 18 cm breed.Bevat 717 onderdelen.

Alternate zegt

Een geweldige catamaran die helemaal in het teken staat van het behoud van de zee. Nova en Aliya helpen de stranden van Heartlake City schoon te maken. Varend op de catamaran leren de twee veel over het zeeleven. Als de boot over het afval rolt, wordt het verzameld in het net voor recycling. Met de U-Bott kan Nova ook afval op de bodem van de zee verzamelen. Daarna onderzoekt Aliya de watermonsters in het laboratorium aan boord. De set bevat de Friends speelfiguren Aliya, Nova, kapitein Gunnar en zijn vriend Marco.

Plein.nl zegt

Lego 41734 Friends Zee ReddingsbootMet de Lego 41734 Friends Zee Reddingsboot beleef jij spannende avonturen op zee! Bouw je eigen reddingsboot en help de dieren in nood. Met de coole accessoires en de vriendelijke Lego Friends figuren wordt het redden van dieren een geweldige ervaring. Laat je fantasie de vrije loop en word een echte held op het water! * Bouw je eigen Lego Friends Zee Reddingsboot en red dieren in nood op zee * Kinderen kunnen hun creativiteit en verbeeldingskracht stimuleren terwijl ze het leven in de oceaan ontdekken met deze LEGO Friends Reddingsboot op zee bouwen speelset * Reddingsboot met coole accessoires en Lego Friends figuren voor een geweldige ervaring op zee

Productspecificaties

Merk
LEGO
Doelgroep
Meisjes, Unisex
Inhoud
1 stuk
Gewicht
1358 gram
EAN
5702017415192
ID Kopen.nl
2692997
Categorie
Bouwsets

Bekijk deze ook eens..

Goedkoopste prijs:
  ↑