LEGO Friends Pannenkoekenwinkel 41753

LEGO Friends Pannenkoekenwinkel 41753

Prijzen

+ 7,99 verzendkosten = 17,98 · Leverbaar in 1 - 2 werkdagen · Voorraad: zie shop

Omschrijving

wehkamp zegt

Creatieve kinderen kunnen genieten van rollenspelen met dit LEGO Friends Pannenkoekenwinkel (41753) speelgoed. De avontuurlijke Luna en de verlegen Paisley halen het beste in elkaar naar boven terwijl ze samen plezier maken. De speelgoed winkel wordt geleverd met een fornuis, toppings voor de pannenkoeken en een draaiende mixer, zodat kinderen kunnen doen alsof ze de lekkernijen maken. Er is ook een kleine kassa plus een tafel en een menukaart om verhalen na te spelen. Kinderen zullen het geweldig vinden om het konijn figuur onder de struik te ontdekken.Kinderen kunnen inzoomen, hun modellen in 3D draaien, sets opslaan en hun voortgang bijhouden met de LEGO Builder app. Daar vinden ze ook makkelijk te volgen instructies. Dit creatieve dieren speelgoed voor kinderen vanaf 6 jaar is een fantastisch cadeau voor iedere speciale gelegenheid.Afmetingen: de pannenkoekenwinkel is ca. 10 cm hoog, 6 cm breed en 7 cm diep.Bevat 157 onderdelen.

Alternate zegt

Deze winkel heeft de lekkerste pannenkoeken in Heartlake City! Luna en Paisley in de pannenkoekenwinkel hebben zin in iets lekkers. Luna kiest haar favoriete topping van het menu. Paisley gebruikt de draaiende mixer en het fornuis om de pannenkoeken te maken. Daarna gaan de vrienden samen aan tafel zitten om de pannenkoeken op te eten. Een konijntje houdt hen gezelschap: dat is Melody. Zij komt altijd graag langs als er pannenkoeken zijn.

Plein.nl zegt

Lego 41753 Friends PannenkoekenwinkelBen je dol op pannenkoeken en LEGO? Dan is de LEGO 41753 Friends Pannenkoekenwinkel perfect voor jou! Bouw je eigen gezellige pannenkoekenwinkel met deze kleurrijke set. Serveer heerlijke pannenkoeken aan je vrienden en beleef eindeloos speelplezier. Inclusief minifiguren en accessoires voor een complete speelervaring. * LEGO 41753 Friends Pannenkoekenwinkel: bouw je eigen gezellige pannenkoekenwinkel en serveer heerlijke pannenkoeken aan je vrienden * Het LEGO Friends Pannenkoekenwinkel bouwspeelgoed stimuleert de creativiteit van kinderen en moedigt rollenspellen aan, waarbij ze hun verbeelding kunnen gebruiken om verhalen te bedenken en plezier te hebben met de avontuurlijke Luna en de verlegen Paisley * Bevat gedetailleerde minifiguren en accessoires voor een realistische speelervaring

Productspecificaties

Merk
LEGO
Doelgroep
Meisjes, Unisex
Inhoud
1 stuk
Gewicht
166 gram
EAN
5702017415352
ID Kopen.nl
2692996
Categorie
Bouwsets

Bekijk deze ook eens..

Goedkoopste prijs:
  ↑