LEGO Friends Heartlake City Gemeenschappelijke keuken 41747

LEGO Friends Heartlake City Gemeenschappelijke keuken 41747
9,3 uit 6 klantreviews

Prijzen

Gratis verzending · direct leverbaar · Voorraad: zie shop
Gratis verzending · Leverbaar in 1 - 2 werkdagen · Voorraad: zie shop

Omschrijving

wehkamp zegt

Kleine koks kunnen heerlijke avonturen bedenken in de LEGO Friends Heartlake City Gemeenschappelijke keuken (41747). Dit keuken speelgoed voor kinderen vanaf 8 jaar laat de relatie zien tussen Leo, zijn zusje Alba en hun oma. Leo leert graag nieuwe kooktechnieken en de set wordt geleverd met veel ingrediënten en accessoires, zodat kinderen ook nieuwe dingen kunnen ontdekken. Er is een voorraadkast, koelkast, gootsteen, fornuis met pannen en een tortillapers. Buiten is er plek om te zitten en een dakterras, plus Leo en Alba mini poppetjes. Deze set is goed te combineren met het LEGO Friends Heartlake City Buurtcentrum (41748, apart verkrijgbaar) voor nog meer bouw- en speelplezier.Kinderen kunnen genieten van een eenvoudig en intuïtief bouwavontuur met de LEGO Builder app. Hiermee kunnen ze inzoomen en hun modellen in 3D draaien, sets opslaan en hun voortgang bijhouden.Afmetingen: de gemeenschappelijke keuken is ca. 22 cm hoog, 22 cm breed en 17 cm diep.Bevat 596 onderdelen.

Alternate zegt

Heartlake City heeft een keuken waar iedereen culinair creatief aan de slag kan. Die wordt gerund door Abuelita, de grootmoeder van Leo en Alba - de twee zijn er vandaag op bezoek. Leo is druk bezig met nieuwe recepten terwijl Alba met de kat Churro speelt. Wat zal Leo vandaag koken? Er zijn veel keukengerei en ingrediënten voor creatieve recepten. Nadat de heerlijke maaltijd is opgediend, kunnen Leo en Alba met vrienden afspreken op het dakterras. In de keuken is er een voorraadkast, een gootsteen, een fornuis met pannen en een tortilla pers. De set bevat vijf Friends speelfiguren: Leo, Alba, Abuelita, de kat Churro en een klant genaamd Matilde.

Plein.nl zegt

Lego 41747 Friends Heartlake City KeukenDe Lego 41747 Friends Heartlake City Keuken is perfect voor alle jonge chef-koks! Met deze set kunnen kinderen hun eigen keukenavonturen beleven. Ze kunnen heerlijke maaltijden bereiden in de moderne keuken, de tafel dekken en genieten van een gezellige maaltijd met hun vrienden. De set bevat ook leuke accessoires zoals potten, pannen en etenswaren om de speelervaring nog realistischer te maken. * De Lego 41747 Friends Heartlake City Keuken biedt kinderen de mogelijkheid om hun eigen keukenavonturen te beleven * De set bevat een voorraadkast, koelkast, gootsteen, fornuis met pannen en een tortillapers, waardoor kinderen realistische kooksituaties kunnen naspelen * De Lego Friends Heartlake City Keuken stimuleert de creativiteit en fantasie van kinderen tijdens het spelen

Productspecificaties

Merk
LEGO
Doelgroep
Meisjes, Unisex
Inhoud
1 stuk
Gewicht
1088 gram
EAN
5702017415307
ID Kopen.nl
2693001
Categorie
Bouwsets

Bekijk deze ook eens..

Goedkoopste prijs:
  ↑