LEGO Friends Heartlake City Buurtcentrum 41748

LEGO Friends Heartlake City Buurtcentrum 41748

Prijzen

Gratis verzending · Leverbaar in 1 - 2 werkdagen · Voorraad: zie shop

Omschrijving

wehkamp zegt

Kinderen kunnen creatieve hobby's ontdekken met het LEGO Friends Heartlake City Buurtcentrum (41748). De verdiepingen van het gebouw kunnen op verschillende manieren worden ingedeeld voor eindeloos speelplezier. Songwriter Paisley is het liefst in de muziekruimte. Olly brengt graag tijd door in de opnamestudio, terwijl de artistieke Liann zich thuis voelt in het kunstatelier. In het relaxgedeelte kunnen gamers Nova en Zac genieten van spelletjes. De set wordt geleverd met 6 mini poppetjes, Pickle de hond en allerlei leuke accessoires. Combineer dit educatieve speelgoed met de LEGO Friends Heartlake City Gemeenschappelijke keuken (41747) speelgoed set voor nog meer fantasierijke verhalen.Met de LEGO Builder app genieten kinderen van een intuïtief bouwavontuur. Hiermee kunnen ze inzoomen en hun modellen in 3D draaien, sets opslaan en hun voortgang bijhouden. Deze modular building set is een geweldig verjaardagscadeau voor jongens en meisjes vanaf 9 jaar!Afmetingen: het LEGO Friends Heartlake City Buurtcentrum is ca. 41 cm hoog, 23 cm breed en 28 cm diep. Bevat 1513 onderdelen.

Plein.nl zegt

Lego 41748 Friends Heartlake City BuurtcentrumOntdek het LEGO 41748 Friends Heartlake City Buurtcentrum! Jij kunt nu je eigen bruisende stad creren met dit geweldige bouwpakket. Verken de verschillende winkels, geniet van een heerlijke maaltijd in het caf en ontmoet je vrienden op het dakterras. Met dit buurtcentrum beleef je eindeloos speelplezier! * Bouw je eigen bruisende stad met het LEGO 41748 Friends Heartlake City Buurtcentrum! * De LEGO Friends Heartlake City Buurtcentrum biedt kinderen de mogelijkheid om verschillende creatieve hobby's te ontdekken, zoals muziek maken, schilderen en gamen * Bevat 5 minifiguren en talloze accessoires voor realistisch speelplezier in Heartlake City

Alternate zegt

Iedereen kan in het Heartlake City Community Centre creatief aan de slag met de LEGO Friends-serie: Paisley, een liedjesschrijver, brengt graag tijd door in de muziekkamer. Olly gaat graag naar de opnamestudio, terwijl Liann zich meer thuis voelt in het kunstatelier. In de gemeenschappelijke ruimte vermaken gamers Nova en Zac zich met videospelletjes. En wie dat allemaal niet zo leuk vindt, kan op het dak klimmen, de kas bezoeken of in het zwembad springen. De set bevat 6 speelfiguren (Paisley, Liann, Olly, Nova en Zac) en hond Pickle en veel accessoires. De verdiepingen kunnen in willekeurige volgorde in elkaar worden gezet, zodat met dit model van 1513 onderdelen afzonderlijk kan worden gespeeld.

Productspecificaties

Merk
LEGO
Doelgroep
Meisjes, Unisex
Inhoud
1 stuk
Gewicht
2542 gram
EAN
5702017415314
ID Kopen.nl
2744749
Categorie
Bouwsets

Bekijk deze ook eens..

Goedkoopste prijs:
  ↑