LEGO Duplo Vuilniswagen 10987

LEGO Duplo Vuilniswagen 10987

Prijzen

+ 7,99 verzendkosten = 26,98 · Leverbaar in 1 - 2 werkdagen · Voorraad: zie shop

Omschrijving

wehkamp zegt

Help peuters vanaf 2 jaar de stad op te ruimen met LEGO DUPLO Town Vuilniswagen speelgoed (10987). Deze realistische vuilniswagen laat nieuwsgierige jonge geesten met de wereld om hen heen spelen terwijl ze leren over recycling, het sorteren van afval in de juiste bakken en het dumpen in de vrachtwagen.Tijdens het afval sorteerplezier raken peuters vertrouwd met kleuren door uit te zoeken welk afval in de bijpassende bakken hoort. Deze hebben scharnierende deksels die de fijne motoriek verbeteren als kleine vingertjes ze openen en sluiten om het afval op te ruimen. De kleuters zullen het geweldig vinden om de vrachtwagen te besturen en de lading eruit te gooien als ze hun bestemming - de vuilnisbelt - hebben bereikt.Dit educatieve speelgoed voor 2+ jarigen helpt kinderen hun fijne motoriek te ontwikkelen terwijl ze de avonturen van een alledaagse held naspelen die vriendschap sluit met een verdwaalde puppy. Leuk cadeau-idee voor peuters en kleuters.Afmetingen: de speelgoed vuilniswagen is ruim 11 cm hoog en 6 cm lang.Bevat 15 onderdelen.

Alternate zegt

Houd de stad schoon met deze geweldige vuilniswagen uit de LEGO DUPLO serie: De realistische vuilniswagen laat nieuwsgierige kinderen vanaf twee jaar het dagelijks leven dat ze meemaken nabootsen en leert hen over afvalrecycling. Ze kunnen het afval in de juiste bakken sorteren en vervolgens het afval in de vrachtwagen kiepen. Twee personages zijn inbegrepen: de hardwerkende vuilnisman en een onhandige puppy die bevriend met hem is.

Plein.nl zegt

Lego 10987 Duplo Town VuilniswagenMet de Lego 10987 Duplo Town Vuilniswagen kunnen kinderen hun eigen stad schoonhouden! Laat je verbeelding de vrije loop terwijl je de vuilniswagen bestuurt en het afval ophaalt. Met de beweegbare arm en de speciale container kunnen kinderen het afval gemakkelijk inladen en naar de stortplaats brengen. Een geweldig speelgoed voor urenlang speelplezier! * Met de Lego 10987 Duplo Town Vuilniswagen houd je je eigen stad schoon en beleef je uren speelplezier * De LEGO DUPLO Stad Vuilniswagen stimuleert de creativiteit en verbeeldingskracht van peuters, terwijl ze leren over recycling en het belang van een schone omgeving * Stimuleert de verbeelding en creativiteit van kinderen terwijl ze hun eigen stad schoonhouden

Productspecificaties

Merk
LEGO
Doelgroep
Unisex, Unisex
Inhoud
1 stuk
Gewicht
447 gram, 510 gram
EAN
5702017416236
ID Kopen.nl
2692976
Categorie
Bouwsets

Bekijk deze ook eens..

Goedkoopste prijs:
  ↑