LEGO Duplo town windmolen en elektrische auto 10985

  • LEGO Duplo town windmolen en elektrische auto 10985
  • LEGO Duplo town windmolen en elektrische auto 10985
  • LEGO Duplo town windmolen en elektrische auto 10985
  • MeerMeer
8,8 uit 5 klantreviews

Prijzen

+ 2,95 verzendkosten = 12,94 · direct leverbaar · Voorraad: zie shop
Gratis verzending · Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis · Op voorraad
+ 7,99 verzendkosten = 17,98 · Leverbaar in 1 - 2 werkdagen · Voorraad: zie shop

Omschrijving

Alternate zegt

LEGO DUPLO Stad Windmolen en elektrische auto (10985) set laadt de speeltijd van peuters op met creatief plezier. Deze compacte set bevat een oplaadstation, een 'elektrische' auto, een moersleutel en figuren van een monteur en een eekhoorn en leert peuters vanaf 2 jaar op een toegankelijke, begrijpelijke manier over de echte wereld en duurzaam leven. Creatief speelplezier voor nieuwsgierige kinderen Er zijn allerlei manieren om peuters vanaf 2 jaar bezig te houden. Ze kunnen aan de windmolen draaien om elektriciteit op te wekken en vervolgens de auto aansluiten op het oplaadpunt. Bovendien kunnen ze in de rol van monteur stappen om de auto of de turbine te repareren. De schattige eekhoorn geeft de moersleutel aan als ze hulp nodig hebben. Boeiend speelgoed LEGO DUPLO speelgoed helpt kinderen spelenderwijs de wereld om hen heen te verkennen, zodat ouders en kinderen samen op een geweldige ontdekkingsreis kunnen gaan.

Blokker zegt

Lego Duplo town windmolen en elektrische auto 10985

wehkamp zegt

De LEGO DUPLO Stad Windmolen en elektrische auto (10985) set laadt de speeltijd van peuters op met creatief plezier. Deze compacte set met educatief speelgoed leert jongens en meisjes vanaf 2 jaar op een toegankelijke, begrijpelijke manier over de echte wereld en duurzaam leven.De speelset bestaat uit een oplaadstation, een 'elektrische' auto, een moersleutel, een DUPLO figuur van een monteur en dierenfiguur van een eekhoorn. Peuters kunnen aan de windmolen draaien om elektriciteit op te wekken. Vervolgens kunnen ze de speelgoedauto aansluiten op het oplaadpunt. Bovendien kunnen ze in de rol van monteur stappen om de auto of de windmolen te repareren. De schattige eekhoorn geeft ze de moersleutel aan als ze hulp nodig hebben.LEGO DUPLO peuterspeelgoed helpt kinderen de wereld om hen heen te verkennen met herkenbare personages, gebouwen en voertuigen. Ze ontwikkelen spelenderwijs belangrijke vaardigheden, zoals taalvaardigheden en fijne motoriek. Deze leuke speelset uit de LEGO Sustainable Living-serie is een origineel cadeau-idee voor een 2-jarige peuter of voor kindjes die al wat ouder zijn.Afmetingen: het laadstation is ca. 17 cm hoog, 21 cm breed en 20 cm diep.Bevat 16 onderdelen.

Plein.nl zegt

Lego Duplo Town 10985 Windmolen + Elektrische AutoLEGO DUPLO Stad Windmolen en elektrische auto set laadt de speeltijd van peuters op met creatief plezier. Deze compacte set bevat een oplaadstation, een'elektrische'auto, een moersleutel en figuren van een monteur en een eekhoorn en leert peuters op een toegankelijke, begrijpelijke manier over de echte wereld en duurzaam leven. Ze kunnen aan de windmolen draaien om elektriciteit op te wekken en vervolgens de auto aansluiten op het oplaadpunt. Bovendien kunnen ze in de rol van monteur stappen om de auto of de turbine te repareren. De schattige eekhoorn geeft de moersleutel aan als ze hulp nodig hebben. LEGO DUPLO speelgoed helpt kinderen spelenderwijs de wereld om hen heen te verkennen, zodat ouders en kinderen samen op een geweldige ontdekkingsreis kunnen gaan. * Neem een kijkje in de grote mensen wereld * 16-delig * Geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar

Productspecificaties

Merk
LEGO
Doelgroep
Jongens, Unisex
Gewicht
253 gram
EAN
5702017416991
ID Kopen.nl
2669487
Categorie
Bouwsets

Bekijk deze ook eens..

Goedkoopste prijs:
  ↑