LEGO Duplo Politiemotor 10967

LEGO Duplo Politiemotor 10967
9 uit 2 klantreviews

Prijzen

+ 2,95 verzendkosten = 12,94 · direct leverbaar · Voorraad: zie shop
+ 3,90 verzendkosten = 17,18 · Op voorraad
+ 7,99 verzendkosten = 17,98 · Leverbaar in 1 - 2 werkdagen · Voorraad: zie shop

Omschrijving

wehkamp zegt

LEGO DUPLO Politiemotor (10967), een motorfiets speelgoed voor peuters en kleuters vanaf 2 jaar biedt hands-on ontwikkelingsspel dat elke peuter die geïnteresseerd is in politiewerk, cool politie motorfiets speelgoed en de zorg voor dieren zal verrukken.Een schattige hond is vermist! Er moet een 'Verloren hond' poster worden opgehangen en een spannende missie worden uitgevoerd. Met 2 LEGO DUPLO figuren - een schattig dier om voor te zorgen en een vriendelijke politieagent op een push-along politiemotor - helpt dit veelzijdige speelgoed voor peuters en kleuters de sociale, emotionele en fijne motoriek te ontwikkelen terwijl ze de echte avonturen van een alledaagse held uitspelen.Alle LEGO DUPLO sets zijn deskundig ontworpen met boeiende verhalen, boeiende kleuren, diverse personages en fascinerende details om uw kleine leerling een grote start in het leven te geven.De motorfiets is ruim 5 cm hoog en 3 in. (5 cm) hoog 3 in. (9 cm) lang en 1 in. (4 cm) breed. Bevat 5 stuks.

Alternate zegt

Met de LEGO® DUPLO® Rescue Politiemotor (10967) kunnen peuters vanaf 2 jaar die van politieavonturen, coole motoren en het verzorgen van dieren houden spelenderwijs leren. Politiereddingsmissies met eindeloze speelmogelijkheden Er wordt een schattig hondje vermist! Kan jouw kleine held de politieagent helpen om het vermiste huisdier op te sporen? Er is een poster van het vermiste hondje om op te hangen. Waar heeft die hond zich nu weer verstopt? Deze veelzijdige speelset stimuleert de emotionele en sociale vaardigheden en de fijne motoriek van peuters wanneer ze de levensechte avonturen van een alledaagse held naspelen. Ze kunnen een lief dier verzorgen en rondrijden op de duwmotor met een motoragent. Spelenderwijs leren voor peuters Ouders en peuters beleven samen waardevolle mijlpalen in de ontwikkeling. Met LEGO DUPLO speelgoed kunnen kinderen heerlijk spelen terwijl ze nieuwe dingen ontdekken en zichzelf leren uiten.

Plein.nl zegt

Lego Duplo 10967 PolitiemotorGa op onvergetelijke politieavonturen die je helemaal zelf bedenkt door te spelen met de LEGO Duplo politiemotor met vele speelopties.De LEGO Duplo politiemotor is veel meer dan alleen leuk speelgoed. Wanneer je met deze motor speelt, beleef je politieavonturen, ontdek je coole motoren en verzorg je van dieren. Je leert dus spelenderwijs. Bedenk dus de leukste en meest spannende politiereddingsmissies, want de speelmogelijkheden zijn eindeloos. * Stimuleert fantasierijk speelplezier. * De set bestaat uit een politieagent, schattig hondje, poster van een vermiste hond en een coole, blauwe politiemotor. * De meegeleverde politieagent kan samen met het hondje op de motor rijden.

Productspecificaties

Merk
LEGO
Doelgroep
Meisjes, Unisex
Gewicht
124 gram
EAN
5702017153636
ID Kopen.nl
1094685
Categorie
Bouwsets

Bekijk deze ook eens..

Goedkoopste prijs:
  ↑