LEGO Duplo Kampeeravontuur 10997

LEGO Duplo Kampeeravontuur 10997
9,2 uit 5 klantreviews

Prijzen

+ 7,99 verzendkosten = 57,98 · Leverbaar in 1 - 2 werkdagen · Voorraad: zie shop

Omschrijving

wehkamp zegt

De LEGO DUPLO Disney Mickey and Friends Kampeeravontuur (10997) set zit vol met creatieve activiteiten en leert peuters vanaf 2 jaar over teamwork terwijl ze samen met Disney's Katrien Duck en haar neefjes op kampeertocht gaan in een bestuurbare speelgoed camper.Kinderen kunnen leuke verhalen verzinnen, op zoektocht gaan met de schatkaart, met de kano langs de wankele brug varen, de schat ontdekken achter de bouwbare waterval en daarna uitrusten bij het kampvuur of in de tent.Tijdens het spelen met dit bouwbare educatieve speelgoed voor 2+ jarigen leren kinderen empathie, zelfexpressie en samen werken. Ouders kunnen meespelen om ontwikkelingsmijlpalen met hun peuter te delen. Afmetingen: de bouwbare brug is ruim 14 cm hoog, 23 cm breed en 7 cm diep; camper is ruim 9 cm hoog, 14 cm lang en 7 cm breed.Bevat 37 onderdelen.

Plein.nl zegt

Lego 10997 Duplo Disney KampeeravontuurMet de Lego 10997 Duplo Disney Kampeeravontuur set kunnen kinderen hun eigen avonturen beleven met hun favoriete Disney-personages. Bouw een gezellig kampvuur, een tent en een picknicktafel en laat Mickey en Minnie genieten van een heerlijke kampeerervaring. Deze set stimuleert de verbeelding en creativiteit van jonge kinderen en is perfect voor urenlang speelplezier. * Stimuleert de verbeelding en creativiteit van jonge kinderen met een gezellig kampeeravontuur met Disneypersonages * Deze LEGO DUPLO Disney Mickey&Friends Kampeeravontuur set stimuleert de verbeelding en creativiteit van peuters terwijl ze hun eigen avonturen bedenken en naspelen met de geliefde Disney-personages * Bevat ook accessoires zoals een gitaar, een pan en een slaapzak voor realistisch speelplezier

Alternate zegt

Breng de nacht door in de vrije natuur met deze geweldige DUPLO set! Daisy Duck en haar neefjes zijn op kampeertocht met de camper. Ze volgen een schatkaart, kanoën een rivier af, spelen op de hangbrug, zitten 's avonds rond het kampvuur en kruipen 's nachts lekker in de tent. De set bevat vier DUPLO-figuren: Katrien Duck en de neefjes Kwik, Kwek en Kwak.

Productspecificaties

Merk
LEGO
Doelgroep
Unisex, Unisex
Inhoud
1 stuk
Gewicht
668 gram
EAN
5702017417806
ID Kopen.nl
2744747
Categorie
Bouwsets

Bekijk deze ook eens..

Goedkoopste prijs:
  ↑