LEGO Duplo 3-in-1 Familiehuis 10994

LEGO Duplo 3-in-1 Familiehuis 10994

Prijzen

Gratis verzending · Leverbaar in 4 - 5 werkdagen · Voorraad: zie shop

Omschrijving

wehkamp zegt

Vol met authentieke details laat deze LEGO DUPLO Stad 3-in-1 Familiehuis (10994) speelgoed set peuters van 2+ jaar en ouder kostbare familiemomenten naspelen. De 7 figuren helpen ouders bij het aanleren van sociale vaardigheden aan hun kinderen.Dit speelgoed poppenhuis biedt een grote verscheidenheid aan leermogelijkheden aan jonge kinderen. Peuters leren over dagelijkse routines, zoals verhaaltjes vertellen in het speelgoed stapelbed, waar ze een gezellige sfeer kunnen creëren met behulp van de lamp. In de tuin kunnen ze speelgoed tomaten en wortelen plukken, terwijl ze leren over gezonde voeding. In de garage staat ook een bouwbare elektrische speelgoed auto die door zonnepanelen wordt opgeladen en een leuke push-en-go-functie heeft.Het speelgoed huis kan op 3 manieren worden gebouwd zodat het boeiend blijft. Kleuters kunnen één groot huis met 3 verdiepingen, een hoog speelgoedgebouw of 2 kleinere woningen maken. Een fijn cadeau voor 3 jaar oude meisjes en jongens!Afmetingen: Het hoofdmodel is ruim 36 cm hoog en 35 cm breed.Bevat 218 onderdelen.

Plein.nl zegt

Lego 10994 Duplo Town 3in1 FamiliehuisBouw je eigen droomhuis met de Lego 10994 Duplo Town 3in1 Familiehuis! Deze set bevat alles wat je nodig hebt om een gezellig huis te creren voor het hele gezin. Met de kleurrijke Duplo-stenen en de bijgeleverde figuren kun je eindeloos spelen en je fantasie de vrije loop laten. Ontdek de verschillende kamers, richt ze in en beleef allerlei avonturen met de Lego Duplo Town 3in1 Familiehuis! * Bouw je eigen droomhuis met de Lego 10994 Duplo Town 3in1 Familiehuis en beleef eindeloos speelplezier! * Het LEGO DUPLO Stad 3in1 Familiehuis stimuleert de creativiteit en verbeeldingskracht van peuters, doordat ze het huis op verschillende manieren kunnen bouwen en hun eigen verhalen kunnen bedenken * Bevat gedetailleerde accessoires zoals meubels en keukengerei voor realistisch speelplezier

Alternate zegt

Deze set creëert een geweldige DUPLO speelwereld rond een volledig ingericht huis. Het bouwbare huis heeft drie verdiepingen, vijf kamers en veel inrichtingsaccessoires. Kinderen vanaf 3 jaar kunnen de bedtijdroutines zoals tandenpoetsen en het bedtijdverhaaltje uitbeelden. De lichtsteen in de sterlamp zorgt voor een gezellige sfeer in het stapelbed. In de keuken of tijdens het tomaten plukken en met de wortels in de tuin leren kinderen over gezonde voeding. De bouwbare elektrische auto, die wordt opgeladen door zonnepanelen, wordt geparkeerd in de garage. De push & go functie van de auto zorgt voor extra speelplezier. Zeven minifiguren kunnen zo in dit huis. Er zijn drie verschillende manieren om het huis te bouwen: Als huis met drie verdiepingen, als hoogbouw of als twee kleinere gebouwen verbonden met een tuin.

Productspecificaties

Merk
LEGO
Doelgroep
Unisex, Unisex
Inhoud
1 stuk
Gewicht
3018 gram
EAN
5702017417776
ID Kopen.nl
2744752
Categorie
Bouwsets

Bekijk deze ook eens..

Goedkoopste prijs:
  ↑