LEGO Disney Princess Draaiende Rapunzel 43214

  • LEGO Disney Princess Draaiende Rapunzel 43214
  • LEGO Disney Princess Draaiende Rapunzel 43214
  • MeerMeer
9,5 uit 4 klantreviews

Prijzen

+ 2,95 verzendkosten = 13,94 · direct leverbaar · Voorraad: zie shop
+ 7,99 verzendkosten = 17,98 · Leverbaar in 1 - 2 werkdagen · Voorraad: zie shop

Omschrijving

wehkamp zegt

Draai rond met Disney's Rapunzel in haar 'diamanten' jurk met deze fantasierijke LEGO | Disney Draaiende Rapunzel (43214) set! Dit constructie speelgoed voor kinderen vanaf 5 jaar is geweldig! Als kinderen er even niet mee spelen, kunnen ze het model mooi neerzetten op hun kamer als decoratie.De LEGO | Disney Princess set bestaat uit een LEGO minipoppetje van Rapunzel met een bouwbare, decoratieve standaard, een sleutel en ruimte voor de meegeleverde LEGO figuur van Pascal de kameleon. Het LEGO minipoppetje van Rapunzel draagt een 'diamanten' jurk die te combineren is met de paraplu als opbergruimte. Door aan de sleutel te draaien, kunnen kinderen Rapunzel laten dansen. Het bouwen van dit collector's item wordt nog leuker met de LEGO Builder app, met tools om de modellen in 3D te bekijken tijdens het bouwen.Met LEGO | Disney Princess bouwspeelgoed kunnen kinderen eindeloos fantasierijk spelen met vertrouwde personages, voertuigen en kastelen uit hun favoriete Disney-films. Deze set met bouwbaar speelgoed is een leuk cadeautje voor elke gelegenheid, voor kinderen van 5+ jaar die helemaal weg zijn van prinsessen en Disney's Rapunzel.Afmetingen: het doosje (inclusief minipoppetje) is ca. 11 cm hoog, 6 cm breed en 5 cm diep.Bevat 89 onderdelen.

Alternate zegt

Draai rond met Disney's Rapunzel in haar 'diamanten' jurk met deze fantasierijke LEGO set! Bouw Rapunzels standaard, zet haar erop, draai aan de sleutel en help haar ronddansen. Wanneer het tijd is om uit te rusten, kun je Rapunzels paraplu en jurk gebruiken als een diamantvormig opbergdoosje. Voor nog meer plezier kun je ook de andere prinsessen met 'diamanten' jurken verzamelen (sets apart verkrijgbaar) voor urenlange avonturen! Verras een kind van 5 jaar of ouder met deze LEGO ǀ Disney Draaiende Rapunzel (43214) set: een bouwbare, decoratieve standaard, een sleutel en ruimte voor de LEGO figuur van Pascal de kameleon. Het LEGO minipoppetje van Rapunzel draagt een 'diamanten' jurk die te combineren is met de paraplu als opbergruimte. Kinderen beleven een eenvoudig en intuïtief bouwavontuur met de LEGO Builder app. Hiermee kunnen ze inzoomen en hun modellen in 3D draaien, sets opslaan en hun voortgang bijhouden. Spelenderwijs leren Fans van Disney's Rapunzel ontwikkelen belangrijke vaardigheden met deze set. Het bouwproces draagt bij aan het zelfvertrouwen en prikkelt de fantasie en creativiteit. Geschikt om afzonderlijk mee te spelen of te combineren met andere LEGO ǀ Disney sets (apart verkrijgbaar). Bekende personages Met deze leuke set kunnen kinderen snel gaan spelen met het LEGO minipoppetje van Disney's Rapunzel en de LEGO figuur van Pascal de kameleon. Het is een leuk cadeautje voor elke gelegenheid.

Plein.nl zegt

Lego Disney Princess 43214 Draaiende RapunzelVerras een kind met deze LEGO Disney Draaiende Rapunzel set: een bouwbare, decoratieve standaard, een sleutel en ruimte voor de LEGO figuur van Pascal de kameleon. Het LEGO minipoppetje van Rapunzel draagt een'diamanten'jurk die te combineren is met de paraplu als opbergruimte.Kinderen beleven een eenvoudig en intuïtief bouwavontuur met de LEGO Builder app. Hiermee kunnen ze inzoomen en hun modellen in 3D draaien, sets opslaan en hun voortgang bijhouden.Fans van Disney's Rapunzel ontwikkelen belangrijke vaardigheden met deze set. Het bouwproces draagt bij aan het zelfvertrouwen en prikkelt de fantasie en creativiteit. Geschikt om afzonderlijk mee te spelen of te combineren met andere LEGO Disney sets (apart verkrijgbaar). Met deze leuke set kunnen kinderen snel gaan spelen met het LEGO minipoppetje van Disney's Rapunzel en de LEGO figuur van Pascal de kameleon. Het is een leuk cadeautje voor elke gelegenheid. * 89-delig * Eindeloos speelplezier! * Geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar

Productspecificaties

Merk
LEGO
Doelgroep
Meisjes, Unisex
Gewicht
508 gram, 108 gram, 104 gram
EAN
5702017424811
ID Kopen.nl
2372211
Categorie
Bouwsets

Bekijk deze ook eens..

Goedkoopste prijs:
  ↑