LEGO Disney De betoverde boomhut 43215

LEGO Disney De betoverde boomhut 43215

Prijzen

Gratis verzending · Leverbaar in 4 - 5 werkdagen · Voorraad: zie shop

Omschrijving

wehkamp zegt

Inspireer kinderen van 7 jaar en ouder met deze LEGO Disney De betoverde boomhut (43215) bouwbare speelgoed set ter ere van de 100ste verjaardag van Disney! Er is een bouwbare boomhut met 2 verdiepingen, een waterval, een tokkelbaan, 13 LEGO heldinnen en prinsessen mini poppetjes, waaronder Disney's Mulan uit Raya en de Laatste Draak, Anna en Elsa uit Frozen, Vaiana, Wendy en Tinkerlbel uit Peter Pan, Alice uit Alice in Wonderland, Belle uit Belle en het Beest, Tiana uit De Prinses en de Kikker, Pocahontas, Prinses Jasmine uit Aladdin en Encanto's Mirabel. Er zijn ook tal van van accessoires en functies waarmee kinderen verschillende verhalen uit de films kunnen naspelen, zoals een verborgen grot achter de waterval en een geheime trap in de boomhut. Deze set stimuleert creativiteit, helpt het zelfvertrouwen van kinderen te vergroten en is geschikt voor groepsspel.Combineer de set met andere LEGO ǀ Disney sets (apart verkrijgbaar) voor nog meer speel- en bouwplezier.  De set is ook leuk om toe te voegen aan een collectie en ideaal als Disney cadeau voor kinderen vanaf 7 jaar!Afmetingen: de boomhuis set is ca. 25 cm hoog, 36 cm breed en 13 cm diep.Bevat 1016 onderdelen.

Plein.nl zegt

Lego 43215 Disney 100 AnimatiefigurenMet de Lego 43215 Disney 100 Animatiefiguren set kun jij je favoriete Disney films tot leven brengen! Deze set bevat maar liefst 100 verschillende Lego figuren, waaronder Mickey Mouse, Elsa, Buzz Lightyear en nog veel meer. Bouw je eigen Disney avonturen en laat je fantasie de vrije loop! * Breng je favoriete Disney films tot leven met de Lego 43215 Disney 100 Animatiefiguren set * De LEGO Disney De betoverde boomhut set biedt kinderen de mogelijkheid om hun favoriete Disney heldinnen tot leven te brengen en avonturen te beleven in een magische omgeving * Bevat een breed scala aan bekende Disney personages om eindeloze speelmogelijkheden te creren

Alternate zegt

Ontmoet je favoriete Disney heldinnen in De betoverde boomhut! Deze geweldige LEGO® ǀ Disney set staat voor je klaar om een magische tijd te beleven en eindeloze avonturen te verzinnen. Lees een boek, maak een kanotocht, dans, verbeter je strijdvaardigheden, zoek naar verborgen schatten - de lijst is eindeloos! Je kunt alles doen wat je maar kunt bedenken met 13 geliefde personages in deze ongelooflijke boomhut! Beleef avonturen met heldinnen Deze set stimuleert creatieve verhalen en helpt het zelfvertrouwen van kinderen te vergroten. De set is geschikt voor groepsspel en kan met andere LEGO ǀ Disney sets (apart verkrijgbaar) worden gecombineerd voor nog meer speelplezier. Disney Princess collectie Deze prachtige set zit vol personages, waaronder Disney's Mulan, Raya, Elsa, Vaiana, Tinkelbel, Alice, Wendy, Belle, Tiana, Anna, Pocahontas, prinses Jasmine en Mirabel en is een cadeau dat indruk zal maken op Disney fans van alle leeftijden.

Productspecificaties

Merk
LEGO
Doelgroep
Meisjes, Unisex
Inhoud
1 stuk
Gewicht
1326 gram
EAN
5702017424828
ID Kopen.nl
2744760
Categorie
Bouwsets

Bekijk deze ook eens..

Goedkoopste prijs:
  ↑