LEGO Creator Space Shuttle 31134

  • LEGO Creator Space Shuttle 31134
  • LEGO Creator Space Shuttle 31134
  • MeerMeer
10 uit 1 klantreview

Prijzen

+ 2,95 verzendkosten = 13,94 · direct leverbaar · Voorraad: zie shop
+ 7,99 verzendkosten = 17,98 · Leverbaar in 1 - 2 werkdagen · Voorraad: zie shop

Omschrijving

Plein.nl zegt

Lego Creator 31134 Space ShuttleRuimteavonturiers kunnen genieten van spannende intergalactische actie met deze LEGO Creator 3in1 Space Shuttle speelset. De set bevat een Space Shuttle met een luik met daarin een satelliet op een uitschuifbare arm. De satelliet is afneembaar voor nog meer speelplezier. Deze LEGO Creator 3in1 set biedt ruimtefans 3 verschillende bouw- en speelervaringen. Ze kunnen een Space Shuttle bouwen en deze vervolgens ombouwen tot een verstelbare astronaut met een jetpack en een vlag om neer te zetten, of een indrukwekkend model van een ruimteschip.Een leuke digitale ervaring voor LEGO fans Download de LEGO Builder app en betreed een nieuwe wereld vol bouwplezier. Hiermee kunnen kinderen inzoomen en hun modellen draaien in 3D, sets opslaan en hun voortgang bijhouden.  * 144-delig * Eindeloos speelplezier! * Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar

wehkamp zegt

Ruimteavonturiers van 6 jaar en ouder kunnen genieten van spannende intergalactische actie met deze LEGO Creator 3in1 Space Shuttle (31134) ruimteschip speelgoed set voor kinderen van 6 jaar en ouder. De set bevat een bouwbare Space Shuttle met een luik met daarin een satelliet op een uitschuifbare arm. De satelliet is afneembaar voor nog meer speelplezier.Deze boeiende LEGO Creator 3in1 set biedt ruimtefans 3 verschillende bouw- en speelervaringen. Ze kunnen het ruimte speelgoed bouwen tot een Space Shuttle van LEGO stenen en het vervolgens ombouwen tot een ruimteschip en een verstelbare astronaut met een jetpack en een vlag om neer te zetten.Maak de ervaring nog leuker voor je kind door de LEGO Builder app te downloaden en op het ruimte speelgoed in te zoomen en te draaien. Sla de sets daarna op voor leuke herinneringen aan een bijzonder ruimteavontuur. LEGO Creator constructie speelgoed sets zijn ook fantastische cadeaus voor kinderen vanaf 6 jaar om te geven met een verjaardag of een andere bijzondere gelegenheid. Afmetingen: deze stevige Space Shuttle is ca. 6 cm hoog, 12 cm lang en 16 cm breed.Bevat 144 onderdelen.

Alternate zegt

Geniet van geweldige intergalactische avonturen met 3 verschillende LEGO ruimtemodellen in 1 speelset. Ga de ruimte in met een Space Shuttle en uitschuifbare satelliet. Bouw hem daarna om tot een astronaut met verstelbare armen en benen, klaar om planeten te veroveren, of maak er een supercool ruimteschip van met bewegende vleugels. De speelmogelijkheden onder de sterren zijn eindeloos met deze fantastische 3-in-1 set. Ruimteavonturiers van 6 jaar en ouder kunnen genieten van spannende intergalactische actie met deze LEGO Creator 3in1 Space Shuttle (31134) speelset. De set bevat een Space Shuttle met een luik met daarin een satelliet op een uitschuifbare arm. De satelliet is afneembaar voor nog meer speelplezier. Cadeaus voor ruimtefans Deze LEGO Creator 3in1 set biedt ruimtefans 3 verschillende bouw- en speelervaringen. Ze kunnen een Space Shuttle bouwen en deze vervolgens ombouwen tot een verstelbare astronaut met een jetpack en een vlag om neer te zetten, of een indrukwekkend model van een ruimteschip. Een leuke digitale ervaring voor LEGO fans Download de LEGO Builder app en betreed een nieuwe wereld vol bouwplezier. Hiermee kunnen kinderen inzoomen en hun modellen draaien in 3D, sets opslaan en hun voortgang bijhouden.

Productspecificaties

Merk
LEGO
Doelgroep
Jongens, Unisex
Gewicht
203 gram
EAN
5702017415871
ID Kopen.nl
2738788
Categorie
Bouwsets

Bekijk deze ook eens..

Goedkoopste prijs:
  ↑