LEGO Creator Fantasie boswezens 31125

  • LEGO Creator Fantasie boswezens 31125
  • LEGO Creator Fantasie boswezens 31125
  • LEGO Creator Fantasie boswezens 31125
  • MeerMeer
9,5 uit 4 klantreviews

Prijzen

+ 2,95 verzendkosten = 17,94 · direct leverbaar · Voorraad: zie shop
Gratis verzending · Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis · Op voorraad
+ 7,99 verzendkosten = 22,98 · Leverbaar in 1 - 2 werkdagen · Voorraad: zie shop

Omschrijving

wehkamp zegt

Kinderen kunnen magische bosdierverhalen uitspelen met deze superleuke LEGO Creator 3in1 Fantasie boswezens (31125) bouwset van dierenspeelgoed voor kinderen vanaf 7 jaar. Het bevat een wijze uil speelgoed met een draaibare kop en poseerbare staart, voeten, vleugels en veren, die een verhaaltje voorleest aan een egel.Kinderen hebben de kans om 3 verschillende, leuke scènes te bouwen met deze briljante LEGO 3in1 set. Ze kunnen een wijze uil bouwen, een LEGO egel ombouwen tot een jong hert en een speelgoed konijn, een brutale eekhoorn maken die aan een eikel knabbelt, of de 175 stenen gebruiken om een nieuw dier te maken.De set speelgoeddierenfiguren wordt geleverd met interactieve digitale bouwinstructies om de bouwervaring nog leuker te maken. De gratis LEGO Bouwinstructies app is beschikbaar voor smartphones en tablets. De zoom- en rotatiehulpmiddelen helpen kinderen het bouwbare model te visualiseren terwijl ze bouwen.De uil is meer dan 10 cm hoog. (10 cm) hoog.Bevat 175 stuks.

Alternate zegt

Ga op verkenning in een fantasiebos en beleef veel magisch plezier met de bosdieren! Kijk hoe een wijze uil met een vergrootglas een schattig egeltje uit een spannend boekje voorleest. Bouw deze dieren later om in een prachtig hertje en een konijn die samen spelen of in een schattig eekhoorntje dat op een eikel zit te knabbelen. Het magische plezier stopt nooit met deze geweldige 3-in-1 set. Met deze superschattige LEGO Creator 3-in-1 Fantasie boswezens bouwset kunnen kinderen van 7 jaar en ouder magische bosdierenavonturen naspelen. De set bestaat onder andere uit een wijze uil met een draaibare kop en een verstelbare staart, vleugels en veren die een verhaal voorleest aan een egeltje. Met deze geweldige LEGO 3in1 set kunnen kinderen 3 verschillende, superleuke scènes bouwen. Zo kunnen ze een wijze uil en een egeltje bouwen, deze ombouwen in een hertje en een konijn en deze vervolgens weer herbouwen tot een schattige eekhoorn die aan een eikeltje zit te knabbelen. Ze kunnen natuurlijk de 175 onderdelen ook gebruiken om een nieuw dier te creëren.

Blokker zegt

LEGO Creator 3in1 Fantasie boswezens set 31125

Plein.nl zegt

Lego 31125 Creator Fantastie BoswezensBouw de magische boswezens en speel de bosdierenavonturen na. De set bestaat onder andere uit een wijze uil met een draaibare kop en een verstelbare staart, vleugels en veren die een verhaal voorleest aan een egeltje. Met deze geweldige LEGO 3in1 set kunnen kinderen 3 verschillende, superleuke scènes bouwen. Zo kunnen ze een wijze uil en een egeltje bouwen, deze ombouwen in een hertje en een konijn en deze vervolgens weer herbouwen tot een schattige eekhoorn die aan een eikeltje zit te knabbelen. De 175 onderdelen kunnen ook gebruikt worden om een nieuw dier te creëren. * Bouwt schattige boswezens * Leuk om cadeau te geven * Vanaf een leeftijd van 7 jaar

Productspecificaties

Merk
LEGO
Doelgroep
Meisjes, Unisex
Gewicht
267 gram, 240 gram, 244 gram
EAN
5702017117454
ID Kopen.nl
1094675
Categorie
Bouwsets

Bekijk deze ook eens..

Goedkoopste prijs:
  ↑