LEGO City Spinning Stunt-uitdaging 60360

  • LEGO City Spinning Stunt-uitdaging 60360
  • LEGO City Spinning Stunt-uitdaging 60360
  • MeerMeer

Prijzen

Gratis verzending · direct leverbaar · Voorraad: zie shop
Gratis verzending · Op voorraad
+ 7,99 verzendkosten = 38,98 · Leverbaar in 1 - 2 werkdagen · Voorraad: zie shop

Omschrijving

Plein.nl zegt

Lego City Stuntz 60360 Spinning Stunt UitdagingKinderen kunnen spannende shows, spelletjes en wedstrijden organiseren met deze LEGO City Spinning Stunt-uitdaging speelset met een draaibare dubbele springring, 2 schansen en 2 stuntmotoren met vliegwielaandrijving. Voeg de 2 LEGO City Stuntz motorrijders toe en laat de pret beginnen.Deze set is inclusief bouwinstructies met afbeeldingen en de LEGO Builder app– een digitale mentor met intuïtieve zoom- en draaifuncties waarmee kinderen hun model van alle kanten kunnen bekijken tijdens het bouwen.Met LEGO City speelsets bevinden kinderen zich midden in de actie met realistische voertuigen, gebouwen boordevol leuke kenmerken en leuke personages voor fantasierijke rollenspellen. Combineer deze set met andere sets uit de LEGO City Stuntz reeks voor nog grotere stuntshows en wedstrijden. * 117-delig * Beleef de wereld van Lego City * Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar

wehkamp zegt

Kinderen kunnen spannende stuntshows, spelletjes en wedstrijden voor 1 of 2 spelers organiseren met deze LEGO City Stuntz Spinning Stunt-uitdaging (60360) speelset met een draaibare dubbele springring, 2 schansen en 2 stuntmotoren met vliegwielaandrijving. Voeg de 2 LEGO City Stuntz minifiguren van motorrijders toe en laat de pret beginnen. Jongens en meisjes stellen hun vaardigheden op proef, voeren geweldige shows op of nemen het op tegen vrienden en familie met deze speelgoed set voor kinderen vanaf 6 jaar. Na een simpel duwtje rijdt de stuntmotor met vliegwielaandrijving vanzelf met hoge snelheid de helling op om vervolgens de perfecte sprong te maken door de ringen. Kinderen kunnen de ringen draaien voor een nog grotere uitdaging en meer plezier. Leuk cadeau voor kinderen die houden van voertuigen, stuntshows en bouwen, ontdek ook de andere LEGO City speelsets en laat je kind nog meer leuke personages, kenmerken en gebouwen ontdekken voor eindeloze fantasierijke rollenspellen. Afmetingen: de Spinning Stunt-uitdaging is met de ringen vastgeklikt ca. 20 cm hoog, 26 cm breed en 39 cm diep. Bevat 117 onderdelen.

Alternate zegt

Maak je op voor de LEGO City Spinning-Stunt-uitdaging! Stel je vaardigheden op de proef, voer geweldige shows op of neem het op tegen vrienden of familie. Klik de ringen vast, start je stuntmotor met vliegwielaandrijving en rijd met hoge snelheid de helling op om de perfecte sprong uit te voeren. Maak daarna de ringen los en geef er een draai aan om de uitdaging moeilijker te maken. Wie pakt de trofee? Dat mag jij ontdekken. Veel succes! Kinderen vanaf 6 jaar kunnen spannende shows, spelletjes en wedstrijden organiseren met deze LEGO City Spinning Stunt-uitdaging (60360) speelset met een draaibare dubbele springring, 2 schansen en 2 stuntmotoren met vliegwielaandrijving. Voeg de 2 LEGO City Stuntz motorrijders toe en laat de pret beginnen. Interactieve digitale bouwinstructies voor nog meer bouwplezier Deze set is inclusief bouwinstructies met afbeeldingen en de LEGO Builder app - een digitale mentor met intuïtieve zoom- en draaifuncties waarmee kinderen hun model van alle kanten kunnen bekijken tijdens het bouwen. Cool speelgoed voor kinderen Met LEGO City speelsets bevinden kinderen zich midden in de actie met realistische voertuigen, gebouwen boordevol leuke kenmerken en leuke personages voor fantasierijke rollenspellen. Combineer deze set met andere sets uit de LEGO City Stuntz reeks voor nog grotere stuntshows en wedstrijden.

Productspecificaties

Merk
LEGO
Doelgroep
Jongens, Unisex
Gewicht
439 gram
EAN
5702017416212
ID Kopen.nl
2673344
Categorie
Bouwsets

Bekijk deze ook eens..

Goedkoopste prijs:
  ↑