LEGO City Skatepark 60364

LEGO City Skatepark 60364
9,3 uit 6 klantreviews

Prijzen

Gratis verzending · Leverbaar in 1 - 2 werkdagen · Voorraad: zie shop

Omschrijving

Plein.nl zegt

Lego 60364 City SkateparkBouw je eigen coole skatepark met de Lego 60364 City Skatepark set! Ontwerp je eigen ramps, rails en trappen en laat je minifiguren de meest geweldige tricks uitvoeren. Met de inbegrepen skateboards, fietsen en helmen kunnen ze veilig hun skills laten zien. Een must-have voor alle Lego en skate liefhebbers! * Bouw je eigen skatepark met ramps, rails en trappen en laat je minifiguren geweldige tricks uitvoeren * De LEGO City Skatepark set biedt kinderen en skatefans de mogelijkheid om hun eigen skatepark te bouwen en te ontwerpen met behulp van modulaire hellingen Dit stimuleert hun creativiteit en fantasie tijdens het spelen * Bevat 14 coole accessoires, waaronder skateboards, fietsen en helmen, voor realistisch speelplezier

wehkamp zegt

Kinderen en skatefans zullen dol zijn op deze LEGO City Skatepark set (60364). Deze set zit vol inspiratie voor fantasierijk spel en bevat modulaire hellingen om het skatepark op verschillende manieren in te delen. Er is ook een speelgoed fiets, een skateboard, een step, rolschaatsen, 4 skater mini figuren en een LEGO wegplaat om het model te combineren met andere LEGO City sets.De set is inclusief eenvoudig te volgen gedrukte bouwinstructies plus digitale instructies in de LEGO Builder app. Met deze intuïtieve bouwgids kunnen kinderen tijdens het bouwen inzoomen, modellen draaien en ze vanuit alle hoeken bekijken. In de app kunnen ze ook hun bouwvoortgang bijhouden en virtuele speelsets ontdekken en opslaan.LEGO City speelsets bevatten gebouwen boordevol functies, realistische voertuigen en leuke personages die fantasierijke rollenspellen op basis van helden en situaties uit het echte leven stimuleren. Deze speelgoed set is een geweldig verjaardagscadeau voor kinderen vanaf 6 jaar.Afmetingen: in de basisopstelling is de skatepark set ca. 19 cm hoog, 44 cm breed en 25 cm diep.Bevat 454 onderdelen.

Alternate zegt

Pak je beschermende uitrusting en ga naar het grote LEGO City skatepark. Je kunt rijden op een coole BMX-fiets, inlineskates of natuurlijk een skateboard. De hellingen kunnen steeds opnieuw worden gecombineerd zodat de meest uiteenlopende trucs - waaronder een basketbal dunk - kunnen worden uitgeprobeerd. Er is ook een ruimte waar de skaters samen kunnen zitten en een frisdrankje kunnen drinken. Vier skater minifiguren zijn inbegrepen.

Productspecificaties

Merk
LEGO
Doelgroep
Jongens, Unisex
Inhoud
1 stuk
Gewicht
972 gram
EAN
5702017415642
ID Kopen.nl
2693006
Categorie
Bouwsets

Bekijk deze ook eens..

Goedkoopste prijs:
  ↑