LEGO City Passagiersvliegtuig 60367

LEGO City Passagiersvliegtuig 60367

Prijzen

Gratis verzending · Leverbaar in 4 - 5 werkdagen · Voorraad: zie shop

Omschrijving

wehkamp zegt

Een traktatie voor fans van model vliegtuigen! Deze LEGO City Passagiersvliegtuig (60367) set voor kinderen van 7 jaar en ouder zit boordevol realistische kenmerken. Het toestel heeft een gedetailleerd interieur met een cockpit, stoelen, een gangpad en een toilet en wordt geleverd met een luchttrap en voertuigen voor het grondpersoneel: een platformbus, sleepwagen, cateringwagen en bagagekarretje, plus 9 LEGO minifiguren.Deze vliegtuig speelgoed set bevat eenvoudig te volgen gedrukte bouwinstructies en stapsgewijze 3D-instructies in de LEGO Builder app. Hier kunnen kinderen tijdens het bouwen inzoomen, modellen draaien en ze vanuit alle hoeken bekijken. In de app kunnen ze ook de bouwvoortgang bijhouden en virtuele speelsets opslaan.Met de LEGO City sets kunnen kinderen voertuigen en gebouwen van dichtbij ontdekken met realistische modellen en leuke personages die inspiratie bieden voor onbegrensd fantasierijk speelplezier. Schenk ze als cadeau aan jongens en meisjes die van LEGO voertuigen houden!Afmetingen: het passagiersvliegtuig is ca. 19 cm hoog, 47 cm lang en 44 cm breed.Bevat 930 onderdelen.

Alternate zegt

Een traktatie voor fans van modelvliegtuigen! Deze LEGO® City Passagiersvliegtuig (60367) set voor kinderen van 7 jaar en ouder zit boordevol realistische kenmerken. Het toestel heeft een gedetailleerd interieur met een cockpit, stoelen, een gangpad en een toilet en wordt geleverd met een luchttrap, platformbus, sleepwagen, cateringwagen en bagagekarretje, plus 9 minifiguren. Inclusief interactieve bouwinstructies Deze speelset bevat eenvoudig te volgen gedrukte bouwinstructies en stapsgewijze 3D-instructies in de LEGO Builder app. Hier kunnen kinderen tijdens het bouwen inzoomen, modellen draaien en ze vanuit alle hoeken bekijken. In de app kunnen ze ook de bouwvoortgang bijhouden en virtuele speelsets opslaan. Geweldige LEGO City voertuigen Kinderen zien overal om zich heen interessante voertuigen en machines. Met de LEGO City bouwsets kunnen ze die van dichtbij ontdekken met realistische modellen en leuke personages die inspiratie bieden voor onbegrensd fantasierijk speelplezier.

Plein.nl zegt

Lego 60367 City Exploration PassagiersvliegtuigMet het LEGO 60367 City Exploration Passagiersvliegtuig kun jij de wereld verkennen! Stap aan boord van dit realistische vliegtuig en vlieg naar de mooiste bestemmingen. Het vliegtuig heeft een ruime cabine, een cockpit met werkende stuurknuppel en zelfs een bagageruimte. Bouw en speel nu jouw eigen avonturen in de lucht! * Realistisch LEGO City Exploration Passagiersvliegtuig met ruime cabine, cockpit en bagageruimte voor eindeloos speelplezier * De set bevat gedetailleerde bouwinstructies en een 3D-instructie-app, waardoor kinderen de modellen vanuit alle hoeken kunnen bekijken en de bouwvoortgang kunnen bijhouden * Het LEGO 60367 City Exploration Passagiersvliegtuig biedt eindeloos speelplezier en stimuleert de verbeelding van kinderen

Productspecificaties

Merk
LEGO
Doelgroep
Unisex, Unisex
Inhoud
1 stuk
Gewicht
1773 gram
EAN
5702017416274
ID Kopen.nl
2818471
Categorie
Bouwsets

Bekijk deze ook eens..

Goedkoopste prijs:
  ↑