LEGO City Elektrische sportwagen 60383

  • LEGO City Elektrische sportwagen 60383
  • LEGO City Elektrische sportwagen 60383
  • MeerMeer
10 uit 3 klantreviews

Prijzen

+ 2,95 verzendkosten = 12,94 · direct leverbaar · Voorraad: zie shop
+ 7,99 verzendkosten = 16,48 · Leverbaar in 1 - 2 werkdagen · Voorraad: zie shop

Omschrijving

wehkamp zegt

Kinderen die van raceauto's en andere voertuigen houden, zullen helemaal weg zijn van deze LEGO City Elektrische sportwagen (60383). Met deze coole set met constructie speelgoed kunnen kinderen vanaf 5 jaar racen naar een hoger niveau tillen.De LEGO raceauto heeft een futuristisch ontwerp met neongele details, coole wielen en een grote achterspoiler. Bij de speelset zit ook een speelgoedoplaadpunt en een minifiguur van een racecoureur, voor leuke rollenspellen. Met de eenvoudige gedrukte instructies met afbeeldingen en digitale instructies in de LEGO Builder app kunnen kinderen vol vertrouwen aan de slag met het bouwen van de speelgoedauto. Ze kunnen de LEGO Builder app gebruiken om het raceauto model van alle kanten te bekijken en erop in te zoomen terwijl ze het bouwen.Kinderen zien overal om zich heen interessante voertuigen en machines. Met de LEGO City Geweldige voertuigen bouwsets kunnen ze die van dichtbij ontdekken; met speelgoedauto's die er realistisch uit zien, en leuke personages die inspiratie bieden voor eindeloos fantasierijk speelplezier. Verras kinderen vanaf 5 jaar met dit leuke cadeau voor hun verjaardag, een feestdag of een andere speciale gelegenheid.Afmetingen: ca. 4 cm hoog, 12 cm lang en 5 cm breed.Bevat 95 onderdelen.

Alternate zegt

Kruip achter het stuur van de bliksemsnelle elektrische sportwagen. Bewonder het futuristische ontwerp met opvallende neongele details, de coole wielen en de enorme achterspoiler. Breng dan een bezoekje aan het oplaadpunt op zonne-energie voordat je naar het dichtstbijzijnde racecircuit scheurt! Kinderen die van speelgoedauto's houden, zullen weg zijn van deze LEGO City Elektrische sportwagen (60383). De auto heeft een futuristisch ontwerp met neongele details, coole wielen en een grote achterspoiler. Deze speelset bevat ook een speelgoedoplaadpunt en een minifiguur van een bestuurder voor leuke rollenspellen. Een boeiende bouw- en speelervaring voor kinderen vanaf 5 jaar De LEGO City Elektrische sportwagen wordt geleverd met eenvoudige gedrukte instructies met afbeeldingen en de LEGO Builder app - een digitale bouwpartner met intuïtieve zoom- en draaifuncties waarmee kinderen hun model van alle kanten kunnen bekijken terwijl ze het bouwen. LEGO City Geweldige voertuigen Kinderen zien overal om zich heen interessante voertuigen en machines. Met de LEGO City Geweldige voertuigen bouwsets kunnen ze die van dichtbij ontdekken met realistische modellen en leuke personages die inspiratie bieden voor eindeloos fantasierijk speelplezier.

Plein.nl zegt

Lego City Great Vehicles 60383 Elektrische sportwagenKinderen die van speelgoedauto's houden, zullen weg zijn van deze LEGO City Elektrische sportwagen. De auto heeft een futuristisch ontwerp met gave neongele details, coole wielen en een grote achterspoiler. Deze speelset bevat ook een speelgoedoplaadpunt en een minifiguur van een bestuurder voor leuke rollenspellen. Een leerzame bouw- en speelervaring voor kinderen.De LEGO City Elektrische sportwagen wordt geleverd met eenvoudige gedrukte instructies met afbeeldingen en de LEGO Builder app– een digitale bouwpartner met intuïtieve zoom- en draaifuncties waarmee kinderen hun model van alle kanten kunnen bekijken terwijl ze het bouwen. Kinderen zien overal om zich heen interessante voertuigen en machines.Met de LEGO City Geweldige voertuigen bouwsets kunnen ze die van dichtbij ontdekken met realistische modellen en leuke personages die inspiratie bieden voor eindeloos fantasierijk speelplezier. * 95-delig * Eindeloos speelplezier! * Geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar

Productspecificaties

Merk
LEGO
Doelgroep
Jongens, Unisex
Gewicht
150 gram, 148 gram, 718 gram
EAN
5702017399829
ID Kopen.nl
2372178
Categorie
Bouwsets

Bekijk deze ook eens..

Goedkoopste prijs:
  ↑