LEGO City De haaiaanval stuntuitdaging 60342

  • LEGO City De haaiaanval stuntuitdaging 60342
  • LEGO City De haaiaanval stuntuitdaging 60342
  • MeerMeer
8,9 uit 14 klantreviews

Prijzen

+ 2,95 verzendkosten = 20,94 · direct leverbaar · Voorraad: zie shop
+ 7,99 verzendkosten = 26,98 · Leverbaar in 1 - 2 werkdagen · Voorraad: zie shop
+ 3,90 verzendkosten = 28,40 · Op voorraad

Omschrijving

Alternate zegt

Ga voor actie met deze LEGO City De haaiaanval stuntuitdaging set. Kinderen activeren de motor met vliegwielaandrijving en laten hem los, waarbij ze het skelet en het ronddraaiende haaienrad moeten ontwijken. Ze beuken door de tonnen en ontdekken de verborgen piratenschat. Inclusief 2 minifiguren, waaronder Chuck D. Goldberg uit de LEGO City tv-serie. Deze LEGO City Stuntz speelgoedset bevat eenvoudig te volgen bouwinstructies met afbeeldingen, zodat kinderen hun eigen LEGO speelgoed helemaal zelf kunnen bouwen. Ze kunnen het ook samen met vrienden en familie in elkaar zetten en er daarna mee spelen. Met LEGO City speelgoedsets bevinden kinderen zich midden in de actie met coole voertuigen, gebouwen boordevol leuke kenmerken en inspirerende personages voor allerlei realistische rollenspellen. Combineer deze set met andere sets uit de LEGO City Stuntz reeks voor nog grotere stuntshows.

wehkamp zegt

Ga voor actie met deze LEGO City Stuntz De haaiaanval stuntuitdaging (60342) speelset. Met dit constructie speelgoed kunnen kinderen vanaf 5 jaar met Chuck D. Goldberg uit de LEGO City Adventures tv-serie meedoen aan een spannende stuntshow.Kinderen activeren de motor met vliegwielaandrijving en stunt racer en laten hem los, waarbij ze het skelet en het ronddraaiende haaienrad moeten ontwijken. Ze beuken door de tonnen en ontdekken de verborgen piratenschat. Met de 2 leuke minifiguren erbij zullen kinderen urenlang creatieve speelpret beleven. Het bouwen van de stuntmotor en het parcours zal ze bovendien makkelijk af gaan dankzij de eenvoudig te volgen bouwinstructies met afbeeldingen in deze set. Kinderen vanaf 5 jaar zullen de actie van LEGO City speelgoedsets geweldig vinden. Verras ze met dit leuke speelgoed als cadeau voor hun verjaardag, een feestdag of speciale gelegenheid.Afmetingen: ca. 19 cm hoog, 26 cm breed en 9 cm diepBevat 122 onderdelen

Plein.nl zegt

Lego 60342 City Stuntz Shark Attack ChallengeGa voor actie met deze LEGO City De haaiaanval stuntuitdaging (60342) set. Kinderen activeren de motor met vliegwielaandrijving en laten hem los, waarbij ze het skelet en het ronddraaiende haaienrad moeten ontwijken. Ze beuken door de tonnen en ontdekken de verborgen piratenschat. Inclusief 2 minifiguren, waaronder Chuck D. Goldberg uit de LEGO City tv-serie. Deze LEGO City Stuntz speelgoedset bevat eenvoudig te volgen bouwinstructies met afbeeldingen, zodat kinderen hun eigen LEGO speelgoed helemaal zelf kunnen bouwen. Ze kunnen het ook samen met vrienden en familie in elkaar zetten en er daarna mee spelen. Welkom in de creatieve wereld van LEGO City Met LEGO City speelgoedsets bevinden kinderen zich midden in de actie met coole voertuigen, gebouwen boordevol leuke kenmerken en inspirerende personages voor allerlei realistische rollenspellen. Combineer deze set met andere sets uit de LEGO City Stuntz reeks voor nog grotere stuntshows. * Ga voor actie met deze LEGO City De haaiaanval stuntuitdaging (60342) set.  * 122-delig. * Voor kinderen vanaf 5 jaar.

Productspecificaties

Merk
LEGO
Doelgroep
Jongens, Unisex
Gewicht
388 gram
EAN
5702017162119
ID Kopen.nl
1728598
Categorie
Bouwsets

Bekijk deze ook eens..

Goedkoopste prijs:
  ↑