LEGO City Appartementsgebouw 60365

LEGO City Appartementsgebouw 60365

Prijzen

Gratis verzending · Leverbaar in 1 - 2 werkdagen · Voorraad: zie shop

Omschrijving

wehkamp zegt

Dit fraaie LEGO City Appartementsgebouw (60365) modelbouw speelgoed voor kinderen vanaf 6 jaar beschikt over modulaire kamers met veel interieurdetails voor fantasierijk spel, waaronder een speelgoed winkel, een woonkamer, een keuken, een slaapkamer en een badkamer met toilet en bad. De set bevat ook een scootmobiel, een fiets, 6 mini figuren en een LEGO wegplaat zodat je hem op andere LEGO City sets kunt aansluiten (apart verkrijgbaar).Deze modulair building LEGO huis speelset is inclusief toegang tot de LEGO Builder app, waar kinderen een intuïtief bouwavontuur beleven. Met deze app kunnen kinderen hun modellen inzoomen, draaien in 3D, sets opslaan en hun bouwvoortgang bijhouden.LEGO City sets zijn fantastische verjaardagscadeaus voor jongens en meisjes. Ze bevatten realistische gebouwen, coole voertuigen en inspirerende personages voor eindeloos speelplezier. Kinderen zijn vrij om hun creativiteit te uiten door middel van fantasierijke verhalen die het echte leven op een leuke en spannende manier weerspiegelen.Afmetingen: eenmaal gebouwd is het appartementsgebouw ca. 34 cm hoog, 21 cm breed en 20 cm diep.Bevat 688 onderdelen.

Plein.nl zegt

Lego 60365 City AppartementsgebouwBouw je eigen bruisende stad met het LEGO 60365 City Appartementsgebouw! Ontwerp en bouw je eigen moderne appartementencomplex met deze set vol kleurrijke stenen en accessoires. Creer unieke appartementen, voeg een dakterras toe en laat je fantasie de vrije loop met dit geweldige bouwproject. * Bouw je eigen moderne appartementencomplex met kleurrijke stenen en accessoires, inclusief dakterras * De set bevat een buurtwinkel waar kinderen hun eigen winkelscenario's kunnen bedenken en spelen * Bevat gedetailleerde instructies om kinderen te helpen bij het bouwen van hun eigen appartementsgebouw

Alternate zegt

Het appartementsgebouw in LEGO City staat voor echt luxe wonen: Het model bestaat uit veelzijdig combineerbare en prachtig ingerichte kamermodules. Een minimarkt, een woonkamer, een keuken, een slaapkamer en een badkamer met toilet en bad nodigen uit tot spelen. De set bevat ook een elektrische auto, een fiets, 6 minifiguren en een LEGO straatplaat zodat het model aan andere sets uit de LEGO City serie kan worden bevestigd.

Productspecificaties

Merk
LEGO
Doelgroep
Jongens, Unisex
Inhoud
1 stuk
Gewicht
1383 gram
EAN
5702017415659
ID Kopen.nl
2744748
Categorie
Bouwsets

Bekijk deze ook eens..

Goedkoopste prijs:
  ↑