Dunne plakken, dikke plakken. Met de Graef Master M20 stel je zelf in hoe dik je je voedsel wilt snijden. Door het hol geslepen, gladde mes, snijd je zelfs rosbief en carpaccio in flinterdunne plakjes. Ook kaas, groente, fruit en brood heb je binnen een handomdraai gesneden met deze metalen snijmachine met vrijdragende constructie. De afneembare slede maak je gemakkelijk schoon en hij heeft een moment- en duurschakelaar voor kort of langdurig snijden. De kabels kun je kwijt in het kabeldepot en een kunststof opvangschaal voor je snijwaar wordt standaard meegeleverd. Bovendien hoef je niet bang te zijn voor afgehakte vingers, want als je even wegloopt bij de Graef Master M20, vergrendel je hem.
De Graef Master M 20 Snijmachine is een all-round snijmachine voor de verfijnde keuken en heeft een metalen behuizing en een 170 mm gladde, gehard stalen mes voor flinterdun snijden. De snijdikte is fijn af te stellen van 0 tot 20 mm. Verder is de Master M 20 uitgerust met een overbelastingsbeveiliging, mes afdekplaat van roestvrij staal, voedselhouder, kinderbeveiliging en zuigvoeten tegen onbedoeld wegglijden.
Graef Master snijmachine M20