Met de GEFU Spirelli Spiraalsnijder 2.0 ontvang je een opzetstuk zodat je ook het laatste stukje groente omtovert tot slierten. Courgettes, wortels, komkommers en andere harde groenten worden zo gemakkelijk aan een wokgerecht toegevoegd, zonder verspilling. Bedenk hoe je een potlood slijpt, zo werkt het ook bij de Spirelli. Je kiest uit 2 verschillende diktes: 2 x 3 mm en 3,5 x 5 mm. Jouw regenboogsalade zal er dus lekker rustiek uit zien met bredere en smallere groentelinten. Na het eten plaats je de spirelli gewoon in de vaatwasser voor eenvoudige reiniging.
Gefu spirelli spiraalsnijder 2.0
Maak een heerlijk roerbak gerecht met diverse groente noodles, of een pan courgetti met de Gefu spiraalsnijder Spirelli 2.0. Met dit handige keukenhulpje snijdt u uw groenten in slierten van 2 x 3 mm of 3.5 x 5 mm. De Gefu spiraalsnijder werkt in principe als een puntenslijper, waardoor u uw groente in een handomdraai omtovert tot noodles! Na gebruik plaatst u de spiraalsnijder in de vaatwasser waarna deze weer klaar is voor gebruik.Recept voor de Spirelli 2.0Een leuk en lekker gerecht om met de spiraalsnijder te bereiden is bijvoorbeeld courgetti met gerookte zalm, avocado en rucola. Gebruik de spiraalsnijder om van de courgette spaghetti slierten te maken, en snijd de avocado en snipper de zalm. Snijd een uitje en wat knoflook en fruit deze in de pan, roerbak vervolgens 3 minuten de courgetti mee. Voeg op het bord de avocado en zalm toe, met eventueel wat parmezaanse kaas en limoensap. Voeg ook nog wat rucola toe, en smullen maar!
Spiraalsnijder SPIRELLI 2.0 van GEFU. De SPIRELLI 2.0 van Gefu maakt van courgettes, wortels, rammenas, komkommers en zelfs aardappelen en rode bieten (tot een Ø van 6 cm) in een handomdraai