Fiskars PowerGear II Bypass 45cm Takkenschaar 112190

Fiskars PowerGear II Bypass 45cm Takkenschaar 112190

Prijzen

+ 6,95 verzendkosten = 46,86 · PostNL Standaard verzending · Voorraad: zie shop
+ 7,99 verzendkosten = 50,98 · Leverbaar in 1 - 2 werkdagen · Voorraad: zie shop

Omschrijving

Megekko zegt

Fiskars PowerGear II bypass-transmissie Pruner De PowerGear II bypass- transmissie Pruner is ideaal voor het snijden van verse takken, hagen of struiken. Terwijl het onderste, haakvormige blad de tak stevig vasthoudt, schuift het bovenste blad met antiaanbaklaag moeiteloos door het hout. Kenmerken in één oogopslag: -Begrenzen met haakvormig contrablad voor een veilige bevestiging van de takken -Ideaal voor het snijden van vers groen, hagen en struiken -Lichtgewicht voor lang, moeiteloos knippen Versnellingsmechanisme voor minder inspanning in gebruik - EAN: 6411501121905 - Vendorcode: 112190

ToolMax zegt

Fiskars PowerGear II takkenschaar bypass L45cm L70 - 1002104 Beschrijving De PowerGear II bypass takkenschaar, haakvormig L70 is een kleine, handige takkenschaar waarmee je twijgen en dunnere takken moeiteloos afknipt. Net als bij de andere leden van de familie zijn de handgrepen gemaakt van FiberComp™ en dus extreem licht van gewicht en sterk. Het gepatenteerde PowerGear mechanisme maakt knippen 3 keer gemakkelijker in vergelijking tot standaardmechanismen en de bladen zijn gemaakt van extra hard, roestbestendig staal (CrMoV), waardoor ze langer scherp blijven. De antikleef PFTE-coating op het bovenste blad vermindert wrijving en zorgt voor gemakkelijker knippen en schoonmaken. De haakvormige bladen bieden een onderscheidend voordeel, bijvoorbeeld bij zware klussen met vers hout. • Voor frequent snoeien van vers hout tot Ø 38 mm. • Zeer lichtgewicht dankzij de FiberComp™ constructie. • Bypassbladen met haak voor het gemakkelijk grijpen van takken en recht knipwerk.

Alternate zegt

De nieuwe generatie snoeiwerktuigen. De Powerstep takkenschaar onderscheidt zich door dit unieke mechanisme. Het snoeit automatisch in 1, 2 of 3 stappen, afhankelijk van de dikte van de tak. De krachtopbouw bij het snoeien wordt gereduceerd door dit unieke, intelligente mechanisme. Bypass variant met haakvormig ondermes voor het op de plaats houden van de tak. Bijzonder geschikt voor het snoeien van fris groen, voor heggen en bomen. Lang, gemakkelijk knippen, zelfs boven uw macht, door het geringe gewicht.

Productspecificaties

Merk
Fiskars
Gewicht
500 gram
EAN
6411501121905
ID Kopen.nl
86949
Categorie
Takkenscharen

Bekijk deze ook eens..

Goedkoopste prijs:
  ↑