Einhell Draadloze bladblazer GE-CL 18 Li E Kit 3433533

  • Einhell Draadloze bladblazer GE-CL 18 Li E Kit 3433533
  • Einhell Draadloze bladblazer GE-CL 18 Li E Kit 3433533
  • MeerMeer
9 uit 5 klantreviews

Prijzen

+ 5,90 verzendkosten = 92,16 · 1-2 weken · Op voorraad

Omschrijving

vidaXL zegt

De krachtige en betrouwbare Einhell snoerloze bladblazer GE-CL 18 Li E Kit is een praktisch tuingereedschap dat licht werk maakt van het verwijderen van gevallen bladeren van uw oprit en gedeeltes van uw tuin. Dankzij zijn compacte afmetingen en lage gewicht is hij zeer gebruiksvriendelijk en kan hij gebruikt worden zonder een aansluiting op het elektriciteitsnet. Dankzij de elektronische snelheidsregeling, kan het vermogen nauwkeurig worden gedoseerd op basis van uw vereisten. Dankzij de zachte grip is de draadloze bladblazer zowel prettig als veilig vast te houden, zelfs bij langdurig gebruik Uitgerust met de nieuwe Power X-Change batterij, wordt de bladblazer geleverd met een 18V accu met 2,0 Ah voor lange werksessies en een snellader. De batterij heeft een accustatus indicator met drie LED's, zodat u de actuele laadtoestand in één oogopslag kunt controleren. Bovendien kunnen de accu's worden gebruikt met alle producten uit de Power X-Change reeks.

Blokker zegt

De Einhell GE-CL 18 Li accu bladblazer, met accu en lader, is een krachtige en betrouwbare, draadloze bladblazer voor open ruimtes en niches. Met het krachtige Power X-Change accu systeem van Einhell heeft de bladblazer draadloos...

Alternate zegt

De Einhell GE-CL 18 Li accu bladblazer, met accu en lader, is een krachtige en betrouwbare, draadloze bladblazer voor open ruimtes en niches. Met het krachtige Power X-Change accu systeem van Einhell heeft de bladblazer draadloos een 18 V accu met 2.0 Ah tot zijn beschikking voor lange werksessies. Dankzij de elektronische snelheidsbesturing kan de blaaskracht worden aangepast voor elke klus. Door de handige laadindicator met 3 leds op de lader kan je de huidige status van de accu in één oogopslag zien. De kit bevat tevens een extra snellader, handig voor wanneer je snel aan de slag wilt gaan. Voor extra gemak kan de accu ook worden gebruikt voor andere Power X-Change apparaten. Het handzame formaat en het lichte gewicht, in combinatie met het draadloos gemak van de accu, maken de GE-CL 18 Li bladblazer een gebruiksvriendelijk apparaat. Door de softgrip is de bladblazer tevens veilig en fijn vast te houden en te gebruiken.

Coolblue zegt

De Einhell GE-CL 18 Li E Kit is een basismodel bladblazer zonder al te veel poespas. Je krijgt een 18 volt accu + snellader meegeleverd, zodat je direct aan de slag gaat. Met een maximale blaassnelheid van 210 kilometer per uur gebruik je hem voor het wegblazen van bladeren en kleine takjes. Dankzij het regelbare toerental bepaal je zelf met hoeveel kracht je dit doet. Hij weegt slechts 2,18 kilogram, waardoor je langere tijd achter elkaar doorwerkt zonder last te krijgen van je arm. De accu is onderdeel van het Einhell Power-X-Change 18V accu platform. Dit betekent dat je accu ook gebruikt op ander (tuin)gereedschap dat onderdeel is van hetzelfde platform.

Productspecificaties

Merk
Einhell
Kleur
Rood
Gewicht
2776 gram
EAN
4006825615449
ID Kopen.nl
131382
Categorie
Bladblazers

Bekijk deze ook eens..

Goedkoopste prijs:
  ↑