Einhell accu kettingzaag GE-LC 18 Li - Solo 4501761

  • Einhell accu kettingzaag GE-LC 18 Li - Solo 4501761
  • Einhell accu kettingzaag GE-LC 18 Li - Solo 4501761
  • MeerMeer
8 uit 1 klantreview

Prijzen

+ 5,90 verzendkosten = 108,00 · 1-2 weken · Op voorraad

Omschrijving

vidaXL zegt

De Einhell accu kettingzaag GE-LC 18 Li- Solo combineert de uitstekende productkwaliteit van Einhell met de perfecte zaagprestaties van een OREGON zaagblad en ketting. Deze betrouwbare, handige kettingzaag is ideaal voor het snoeien of kappen van kleine tot middelgrote bomen, het maken van brandhout of het snoeien of versnijden van constructiehout.Deze Einhell accu kettingzaag is veilig en eenvoudig te gebruiken in en rondom de tuin. De terugslagbeveiliging en kettingstop beschermen u wanneer u met de kettingzaag werkt. De ketting stopt direct bij een terugslag. Een vergrendelingsbout houdt de ketting tegen wanneer deze van de geleider schiet. De robuuste metalen stopklauw houdt de zaag stabiel en zorgt voor meer veiligheid en comfort tijdens het werken. De ergonomische handgreep zorgt daarnaast voor een stevige grip op de accu kettingzaag en ligt prettig in de hand. Er is geen extra gereedschap nodig om de ketting te spannen of te vervangen. de ketting wordt automatisch gesmeerd. De grote vulopening van de olietank maakt bijvullen van olie eenvoudig, en er is geen trechter nodig. Dit product wordt geleverd zonder accu of lader.

Blokker zegt

De Einhell accu kettingzaag GE-LC 18 Li- Solo combineert de uitstekende productkwaliteit van Einhell met de perfecte zaagprestaties van een OREGON zaagblad en ketting. Deze betrouwbare, handige kettingzaag is ideaal voor

Coolblue zegt

De Einhell GE-LC 18 Li Solo (zonder accu) is geschikt voor het snoeien van dikke takken en het zagen van klein droog haardhout. Deze kettingzaag werkt op accu (niet meegeleverd), waardoor je ook de takken van de boom achterin je tuin snoeit. De ketting span je eenvoudig zonder gebruik van gereedschap en door de automatische kettingsmering blijft de ketting soepel lopen. Het handvat dempt vibraties tijdens het snoeien, zodat je comfortabel blijft werken. Ook beschikt hij over een terugslagbescherming met kettingstop, waardoor je altijd veilig werkt met de GE-LC 18 Li Solo. Heb je al een 18 volt, met minimaal 3,0 Ah thuis liggen van het Power-X-Change accu platform? Dan gebruik je die ook op deze kettingzaag.

Alternate zegt

De Einhell Accu Kettingzaag GE-LC 18 Li Solo combineert de uitstekende prestaties van een Einhell product met een hoge kwaliteit OREGON zaagblad en ketting. De terugslag bescherming met een instant-reactie mechanische kettingrem en een stopklauw zorgen ervoor dat je veilig kunt werken met de GE-LC 18 Li. De robuuste metalen stopklauw houdt de zaag stabiel terwijl je werkt en de ergonomische handgreep geeft je comfortabele grip op de kettingzaag. Er is geen gereedschap nodig om de ketting spanning aan te passen of zelfs de ketting te vervangen. Een grote vulopening van het automatische ketting smeersysteem maakt het makkelijk om bij te vullen. Dit product wordt geleverd zonder accu en oplader.

Productspecificaties

Merk
Einhell
Gewicht
4043 gram
EAN
4006825608342
ID Kopen.nl
74479
Categorie
Kettingzagen

Bekijk deze ook eens..

Goedkoopste prijs:
  ↑