Byron DBY-23521

  • Byron DBY-23521
  • Byron DBY-23521
  • MeerMeer
8,5 uit 350 klantreviews

Prijzen

+ 7,99 verzendkosten = 41,98 · Leverbaar in 1 - 2 werkdagen · Voorraad: zie shop

Omschrijving

Alternate zegt

Wil je kunnen zien en horen wanneer er iemand voor de deur staat? Dat kan met de Byron Draadloze deurbelset DBY521. Deze draagbare set bevat een beldrukker met LED verlichting wanneer de knop wordt ingedrukt en een design deurbel met Multi-LED verlichting. Zo krijg je flitsend gekleurde LED verlichting te zien als de deurbel gaat. Daarnaast heeft deze deurbel ook een dempfunctie. Ideaal voor als de baby slaapt of je gezin even lekker wil uitrusten. Deze set werkt volledig op batterijen dus geen onnodig gedoe met bedrading. Daardoor is de beldrukker ook erg makkelijk te installeren. Met de meegeleverde 3M-tape kun je de beldrukker makkelijk bij iedere deur of poort installeren. Wanneer de beldrukker wordt ingedrukt zal LED verlichting oplichten om te laten weten dat de bel daadwerkelijk is ingedrukt. De strak ontworpen deurbel is een draagbare deurbel. Daardoor kun je deze overal in huis mee naartoe nemen. Dankzij het bereik van 175 meter kun je de deurbel bijvoorbeeld mee naar zolder nemen. Zo mis je geen enkele bezoeker. De deurbel set is volledig naar eigen wensen in te stellen. Selecteer je gewenste melodie uit de acht opties en stel ook het volume in. Het 85 dB volume kun je naar wens instellen op vier geluidsniveaus, 25%, 50%, 75% of 100%. Wanneer je kleine kinderen hebt is deze deurbel ook ideaal. De deurbel heeft namelijk een mute functie. Zo zal de bel niet klinken wanneer er iemand aanbelt, maar zal de flitsend Multi-LED indicatie afgaan. Zo maakt de deurbel niemand wakker, maar weet je nog steeds dat er iemand voor de deur staat. Gebruik het dubbelzijdige tape om de waterdichte beldrukker te bevestigen. De draadloze deurbel overal in huis geplaatst worden. Het installeren van de beldrukker en deurbel gaat snel en eenvoudig in slechts een aantal seconden.

Coolblue zegt

Met de Byron DBY-23521 deurbel hoor en zie je het als iemand aanbelt. Je koppelt de deurbel namelijk aan de meegeleverde draadloze ontvanger met ledverlichting. Zodra iemand op de drukknop drukt, knippert het licht en maakt de ontvanger geluid. Je krijgt dus ook een visuele waarschuwing als de deurbel gaat. Omdat zowel de beldrukker als de ontvanger op batterijen werkt, kost de installatie weinig moeite. De maximale afstand tussen deurbel en ontvanger is 175 meter (zonder obstakels). Kies uit 8 melodieën en pas het volume aan naar je eigen voorkeuren, met een maximum van 85 decibel. Bovendien breid je jouw deurbel eenvoudig uit met een extra ontvanger.

vidaXL zegt

Deze draadloze en draagbare deurbelset van Byron is makkelijk te installeren. Met de dubbelzijdige plakband kun je de waterdichte deurbelknop aan je voordeur bevestigen, vervolgens kan je de draagbare deurbel overal in huis plaatsen. Dankzij het lange draadloze reikvermogen kan je de deurbelontvanger tot wel 175 m van de deurbelknop plaatsen. Dankzij de geluidsdempende-functie maakt de deurbel niemand wakker, echter weet je wel door de knipperende led-verlichting dat er iemand voor de deur staat. Daarnaast kan je met 8 opties je favoriete deurbel melodie kiezen en het maximale volume van 85 dB naar wens instellen met keuze uit een 25%, 50%, 75% of 100% geluidsniveau. Door zijn draagbare ontwerp kan je de gong meenemen terwijl je beweegt door het huis of de tuin.

Blokker zegt

Byron DBY-23521 draadloze deurbelset Hoor op meerdere plekken in huis als er wordt aangebeld met deze deurbelset. De beldrukker werkt op de meegeleverde CR2032-batterij en kan makkelijk geïnstalleerd worden bij elke deur. De twee deu

Productspecificaties

Merk
Byron
Kleur
Wit
Materiaal
Kunststof
Gewicht
500 gram
EAN
8711658441900
ID Kopen.nl
624840

Bekijk deze ook eens..

Goedkoopste prijs:
  ↑