BRIO houten Locomotief voor goederentrein op batterijen - 33214

  • BRIO houten Locomotief voor goederentrein op batterijen - 33214
  • BRIO houten Locomotief voor goederentrein op batterijen - 33214
  • MeerMeer

Prijzen

Gratis verzending · direct leverbaar · Voorraad: zie shop
+ 5,90 verzendkosten = 33,84 · op werkdagen voor 16.30 uur besteld, morgen in huis · Op voorraad
+ 7,99 verzendkosten = 34,48 · Leverbaar in 1 - 2 werkdagen · Voorraad: zie shop

Omschrijving

wehkamp zegt

Je ziet deze goederenlocomotief al van ver aankomen door de werkende koplampen. Je kunt met een simpele druk op de knop de locomotief laten rijden of stoppen, wanneer je maar wilt.BRIO World is een speelsysteem dat meegroeit met de fantasie van kinderen. Er bestaat geen goed of fout, en wat gisteren is gebouwd kan vandaag snel worden verbouwd voor het volgende avontuur. In deze speelwereld met open eind worden kinderen uitgedaagd in hand- oog coördinatie, planning en creativiteit. Laat kinderen zichzelf en hun omgeving op een veilige manier ontdekken, en maak fantastische jeugdherinneringen! Breid BRIO World uit met de thema´s Travel, Explore, Country side, Rescue, lift & load en Village.

Blokker zegt

De Goederenlocomotief van Brio brengt goederen waar je maar wilt. Druk op de knoppen om vooruit of achteruit te rijden. De krachtige schijnwerper van deze locomotief is al vanaf afstand te zien.

Alternate zegt

Deze goederenlocomotief van BRIO brengt goederen waar je maar wilt. Druk op de knoppen om vooruit of achteruit te rijden. De krachtige koplamp van deze locomotief is al vanaf een afstand te zien.

Productspecificaties

Merk
BRIO
Doelgroep
Jongens
Kleur
Groen
Materiaal
Kunststof
Gewicht
130 gram
EAN
7312350332148
ID Kopen.nl
1397260

Bekijk deze ook eens..

Goedkoopste prijs:
  ↑